Comprex Design keukens

Segno

Met zwevende kasten van model Segno toont Comprex de veelzijdigheid aan van prachtige oplossingen voor iedereen die van mooie dingen houdt.Uiteraard staat bij Comprex maatwerk, kwaliteit en een grote mate van service, hoog in het vaandel.

Zo worden alle persoonlijke wensen rond een Comprex droomkeuken perfect uitgevoerd.
Comprex gaat verder dan de keuken alleen. Daarom ontwerpt en levert Comprex ook wandmeubelen die aansluiten op de keuken. Aangezien veel woningen tegenwoordig een open keuken of een woonkeuken hebben, wordt er ook anders naar keukens gekeken. Voorheen was het vaak een afgesloten ruimte die alleen diende om te koken, maar tegenwoordig wordt er geleefd in keukens. Zo kun je een stijl doorvoeren in de hele woning. Comprex is een betrouwbaar Italiaans merk zowel wat betreft levering en kwaliteit.

Comprex, sterk en slagvaardig
Comprex Cucine, opgericht in 1982 in het Italiaanse Codognè, niet ver van Treviso, heeft zich razendsnel een plaats verworven in de top-20 van Italiaanse keukenleveranciers. In Italië behoort Comprex zelfs tot de top-6 van grootste keukenexporteurs. De designkeukens worden verkocht en geleverd in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Groot-Brittannië, Scandinavië, Oost-Europa, Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, de Caraïben, Nieuw-Zeeland, Dubai, India, Korea, Singapore, Kazachstan en China.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist