Comprex design keukens

Filo

De hang naar het authentieke komt op een elegante manier tot uiting in gedurfde materiaaltoepassingen. Hier wordt het nieuwe model ‘Filo’ getoond met keukenfronten in een schitterende kopergloed: Acid Copper. Hiervoor wordt de basislak handmatig bewerkt en voorzien van een extra beschermlaag. Prachtig in combinatie met fronten in alle RAL-kleuren of fineer. De wandkasten (in metalic parelmoer gespoten), waarvan alle elementen afzonderlijk te openen zijn, geven indien gesloten juist een heel rustig beeld.

Comprex, sterk en slagvaardig
Comprex Cucine, opgericht in 1982 in het Italiaanse Codognè, niet ver van Treviso, heeft zich razendsnel een plaats verworven in de top-20 van Italiaanse keukenleveranciers. In Italië behoort Comprex zelfs tot de top-6 van grootste keukenexporteurs. De designkeukens worden verkocht en geleverd in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Groot-Brittannië, Scandinavië, Oost-Europa, Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, de Caraïben, Nieuw-Zeeland, Dubai, India, Korea, Singapore, Kazachstan en China.

Kijk voor meer informatie op https://www.comprex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist