Comprex design keukens

limited edition

De 51e Salone Internazionale del Mobile was een klinkend succes. In april kwamen meer dan 300.000 bezoekers uit de hele wereld naar Milaan voor het allernieuwste en mooiste op designgebied. Het Italiaanse keukenmerk Comprex Cucine – dat dit jaar het dertigjarig bestaan viert - was prominent aanwezig met een spraakmakende presentatie op de beurs Eurocucina.

Exclusieve ‘Limited Edition’ keukens
Comprex Cucine liet helder en krachtig zien waar het bedrijf voor staat: Italiaanse stijl gecombineerd met innovatief materiaalgebruik en spectaculaire kleuren. Met de beurspresentatie in Milaan bewees Comprex dat het de marktontwikkelingen perfect aanvoelt.

Exclusieve ‘Limited Edition’ keukens – ontworpen ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan - straalden een dynamisch ‘savoir faire’ uit.

Comprex: drie lijnen voor elke lifestyle
Omdat smaken verschillen, hanteert Comprex Cucine een keukenprogramma dat perfect aansluit bij de verschillende wensen en levensstijlen van liefhebbers van keukendesign. Op de beurs werd voor elke lijn een eigenzinnige ‘Limited Edition’ keuken gepresenteerd met markante materiaalkeuzes. Alle drie de lijnen tonen de symbiotische relatie tussen functionaliteit en verfijning, elegantie en glamour, met maatwerk design dat het kenmerk is van Comprex Cucine.

Young Line: een feest voor de zintuigen
Deze lijn staat voor grenzeloze creativiteit. De nieuwe keukens in Milaan trokken aandacht door hun speciale afwerking. Ze hadden een ‘rubberfeel’ in felgeel, felrose, felgroen en wit. De fronten waren afgewerkt met gladde blackboard lak, zodat ze met krijt beschreven kunnen worden.

Class Line: modern-klassiek design
De hang naar het authentieke komt op een elegante manier tot uiting in gedurfde materiaaltoepassingen. Op de beurs in Milaan werd het nieuwe model ‘Filo’getoond met keukenfronten in een schitterende kopergloed: Acid Copper. Hiervoor wordt de basislak handmatig bewerkt en voorzien van een extra beschermlaag. Prachtig in combinatie met fronten in alle RAL-kleuren of fineer. De wandkasten (in metalic parelmoer gespoten), waarvan alle elementen afzonderlijk te openen zijn, geven indien gesloten juist een heel rustig beeld.

Vogue Line: de keuken als kunstwerk
Deze Comprex lijn is de absolute top in emotioneel design met een tijdloze uitstraling. Op de beurs was een schitterend keukeneiland te zien met een coating van ijzerlak. Het werkblad was glanzend RVS. De wandkasten, in betonlook-lak, vormden daarmee een fraai geheel. Vogue keukens zijn buitengewoon luxe uitgevoerd. Zo openen de kasten automatisch en springt daarbij de binnenverlichting eveneens automatisch aan.

‘Limited Edition’ ook in Nederland
In het kader van het jubileum heeft Comprex van elke kleur 30 genummerde ‘Limited Editions’ ontwikkeld. Deze zijn in 2012 te zien in Comprex-showrooms over de hele wereld.

Comprex Green Heart: kiezen voor natuurlijk
Comprex onderscheidt zich niet alleen door creativiteit in vormgeving en innovatief materiaalgebruik. De vooruitstrevende keukenproducent besteedt ook veel aandacht aan de leefomgeving en ecologische zaken. Onder de noemer ‘Comprex Green Heart’ kiest het bedrijf voor:

Groene materialen. Comprex verwerkt uitsluitend hout uit duurzame plantages‘Gecertificeerde’ formaldehyde. Comprex past alleen materialen toe die voldoen aan de strengste internationale regelgevingErgomechanica. Comprex kiest voor ergonomisch geteste apparaten en mechanieken van topmerkenEco-Pack. Comprex kiest voor gemakkelijk hanteerbare verpakkingen die volledig recyclebaar en geclassificeerd zijn.

Comprex LAB: internationale ambitie
Comprex was al direct na de oprichting in 1982 succesvol door trends en gedragspatronen snel te signaleren en te interpreteren. Anno 2012 gaat het bedrijf nog verder met het Comprex LAB. In deze denktank ontwikkelen de meest creatieve Comprex-medewerkers, ondersteund door externe consultants op het gebied van marketing en product design, nieuwe concepten voor een nieuwe tijd. De in Milaan gepresenteerde ‘Limited Edition’ keukens en het ‘Comprex Green Heart’ concept zijn de eerste resultaten van dit vooruitstrevende Comprex LAB.

Comprex, sterk en slagvaardig
Comprex Cucine, opgericht in 1982 in het Italiaanse Codognè, niet ver van Treviso, heeft zich razendsnel een plaats verworven in de top-20 van Italiaanse keukenleveranciers. In Italië behoort Comprex zelfs tot de top-6 van grootste keukenexporteurs. De designkeukens worden verkocht en geleverd in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Groot-Brittannië, Scandinavië, Oost-Europa, Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, de Caraïben, Nieuw-Zeeland, Dubai, India, Korea, Singapore, Kazachstan en China.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.comprex.it.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist