Comprex design keukens

Young line

De 51e Salone Internazionale del Mobile was een klinkend succes. In april kwamen meer dan 300.000 bezoekers uit de hele wereld naar Milaan voor het allernieuwste en mooiste op designgebied. Het Italiaanse keukenmerk Comprex Cucine – dat dit jaar het dertigjarig bestaan viert - was prominent aanwezig met een spraakmakende presentatie op de beurs Eurocucina.

Exclusieve ‘Limited Edition’ keukens

Comprex Cucine liet helder en krachtig zien waar het bedrijf voor staat: Italiaanse stijl gecombineerd met innovatief materiaalgebruik en spectaculaire kleuren. Met de beurspresentatie in Milaan bewees Comprex dat het de marktontwikkelingen perfect aanvoelt.

Exclusieve ‘Limited Edition’ keukens – ontworpen ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan - straalden een dynamisch ‘savoir faire’ uit.

Kijk voor meer informatie op https://www.comprex.it.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist