Comprex

Een keuken voor iedere lifestyle


Omdat smaken verschillen, ontwikkelde Comprex Cucine een keukenprogramma dat perfect aansluit bij de verschillende wensen en levensstijlen van liefhebbers van keukendesign.

 

Er zijn drie verschillende lijnen:

* 'Young' staat voor grenzeloze creativiteit. Deze lijn biedt

onbeperkte vrijheid in ruimteverdeling. Het design is eenvoudig maar ergonomisch uiterst verantwoord. De kleuren van de Young-lijn zijn porseleinwit, gebroken wit en grijs, in combinatie met natuurlijke houtsoorten zoals eiken, ebben en wengé

* 'Class' appelleert aan de hang naar het authentieke. Deze

modern-klassieke stijl combineert op geraffineerde wijze traditionele decoraties met strak design. De ronde vormen zijn afgewerkt met een hoogwaardige laklaag in tinten die zijn afgeleid van de natuur: krijtwit en koolzwart. Natuurlijke materialen geven de Class-keuken een warme uitstraling.

* 'Vogue' is de absolute top in emotioneel design. De

ultra-actuele ontwerpen onderscheiden zich door een minimalistische stijl, superieure materiaalkeuze en compromisloze afwerking. De toepassing van Corian® en Noce Canaletto geeft een streelzachte, warme uitstraling aan de strakke esthetiek.

Kijk voor meer informatie op: www.comprex.it

Kijk voor meer informatie op https://www.comprex.it.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist