bulthaup

Schuif aan de b Solitaire tafel

De uren die we aan tafel spenderen, zijn belangrijk om de gezinsbanden te versterken. De eettafel vormt het centrale punt waar we eten, ontspannen en communiceren. De collectie bulthaup b Solitaires bestaat uit diverse vrijstaande elementen waarmee je in een handomdraai een unieke setting creëert. De b Solitaire tafel, bank en bankbekleding vormen daarbij het middelpunt.

De bulthaup b Solitaire tafel staat dan wel prominent in je woonruimte, toch geeft de vormgeving een lichtvoetige indruk. De b Solitaire tafel nodigt meteen uit om aan te schuiven en uren te tafelen met je familie en vrienden. Het tafelblad van massief eiken maakt elke tafel uniek én geeft een luxueuze indruk. Het bovenstuk staat dan weer helemaal in contrast met het opvallende matzwarte aluminium frame. Dit contrast komt aan bod in het volledige bulthaup b Solitaire concept.

Sprekende details
Pure materialen in een pure vormgeving. De kleine details in het eiken tafelblad weerspiegelen de echtheid en uniekheid van het materiaal. Het zwarte aluminium spreekt voor zich en oogt bijzonder strak. De twee strips in het tafelblad hebben niet enkel een esthetisch karakter: ze heffen namelijk de natuurlijke spanning in het hout op én verbinden het tafelblad met het aluminium frame.Intiem onderonsje
Het visuele effect van massief eiken loopt door in de b Solitaire bank. Op een bank heb je een intiemer contact met je vrienden en familie. De b Solitaire bank nodigt zo uit om waardevolle momenten te beleven.

De warmte van natuurlijk leer
De bankbedekking draagt bij aan de gezelligheid. Dankzij de warme kleur van het gelooid en gewast rundleer past de bedekking perfect bij het eikenhout. Zoals gewoonlijk met natuurlijk leer komt z’n schoonheid meer en meer naar boven na verloop van tijd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist