bulthaup keukens

consequent, helder en scherpe details

Goede architectuur ontstaat wanneer hersenen én lijf zich goed voelen in een ruimte. Dat vraagt om helderheid, precisie tot in het detail. Niet alleen wat de ruimte zelf betreft, maar ook qua indeling en inrichting. Daarom biedt bulthaup ontwerpers de technologie om heldere gedachten om te kunnen zetten in messcherpe details. Bijvoorbeeld een gloednieuwe technologie voor het lassen van vlakken en randen in alpinewit en nieuwe kleuren - zonder zichtbare naden of voegen. Het nieuwe bulthaup b3 interieursysteem vormt de perfecte aanvulling. Aan de strakke, pure buitenkant is de rijkdom van het binnenwerk niet af te lezen. Wonen & leven, koken & eten zijn subliem aan elkaar gekoppeld doordat aan de meubels niet te zien is naar welke functie ze verwijzen.

bulthaup b3: De kunst van de naadloze functionaliteit
Het nieuwe bulthaup b3 inrichtingssysteem is het perfecte antwoord op de architectuur van ruimtes. Het levert universeel inzetbare bergruimte - in de vorm van een doorlopende functiewand of als monolithisch kunstwerk zonder voegen. De toplagen van de kasten, uitgevoerd in matglanzende lak, bieden een schitterend projectievlak voor het spel van licht en schaduw. Dit is geen architectuur waarin koude esthetiek regeert. Achter de naadloze omhulsels gaat de poëzie van alledag schuil: De pocketdeuren zijn uitgerust met een vernuftig mechanisme waardoor ze soepel opzij schuiven. Zonder compromissen aan de klare lijn. Zo ingenieus kan eenvoud zijn.


bulthaup b3 en b2 - opposites attract
bulthaup schept leefruimtes die de keuken ontstijgen. Dat kunnen open ruimtes zonder tussenmuren zijn, maar net zo goed intieme leefruimtes. Houdt u niet van halfslachtige compromissen? Wilt u een frisse kijk op traditionele ontwerpen? Bent u op zoek naar een écht nieuwe invulling van uw ruimtes? Dan voelt u zich thuis bij bulthaup design keuken. Aan de Via Durini staan dit jaar bulthaup b3 en bulthaup b2 samen opgesteld. Een spannende opzet, waarin alles draait om een geslaagd ontwerp, individualiteit en sensualiteit, die ruimtes verbindt. Zoals bij de nieuwe interpretatie van de bulthaup b2 werkbank, een lange notenhouten tafel, die heel goed samengaat met de lade- en kastindeling van het bulthaup b3 systeem. Zie hier het basisprincipe van de open keuken in optima forma. Hier is het de gebruiker zelf die zijn keuken samenstelt en aanvult. Het resultaat: optimale flexibiliteit, mobiliteit en spontaneïteit, op speelse wijze afgestemd op individuele wensen en behoeften.

bulthaup b2
Op zoek naar een perfecte lichtbron voor bij de werkbank, kwamen we op het idee van een horizontaal zwevende lichtbalk. Door die te combineren met een volwaardig luchtcirculatiesysteem wordt de lichtbalk annex afzuigkap een compleet eigen keukeninstrument - en een geheel nieuwe productcategorie. Als de recirculatie in werking wordt gesteld, gaan de beide lamellen aan weerszijden van de lichtstrook opzij en kan de afzuigkap zijn werk doen. Het afzuigkapgedeelte is zo vormgegeven dat de werveling van de lucht zichtbaar is vanaf de zijkant. Omdat bij de flexibele elementen van bulthaup b2 mobiliteit hoogste prioriteit heeft, gold dat ook voor de licht-afzuigkap. Zodra er iets verandert aan de opstelling of de positie van de werkbank kan ook de licht-afzuigkap, die aan twee stalen kabels hangt, eenvoudig worden aangepast. De gebruiker kan de licht-afzuigkap desgewenst ook boven zijn eettafel hangen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist