Bulthaup Keukens

Grootste showroom ter wereld


bulthaup opende op 28 februari in Shanghai zijn eerste showroom in China. Met een event voor zo'n 450 genodigden viert bulthaup de "Grand Opening" van 's werelds grootste bulthaup showroom. Centraal gelegen - naast verkooplocaties van de eersteklas merken Porsche en Mercedes Benz - presenteert de nieuwe bulthaup showroom op ongeveer 800 vierkante meter keukenontwerpen, leefruimteconcepten en vernieuwingen. Naast het bulthaup monoblock staan bij deze presentatie drie b3 keukens centraal. Een ander centraal item is een zes meter lang keukeneiland, waar ruim 40 mensen kunnen koken en met elkaar kunnen communiceren. De nieuwe showroom biedt eindgebruikers, architecten, projectontwikkelaars, designers en internationale gasten van de metropool een communicatieplatform en een ontmoetingsplaats. "Ook in Shanghai hebben we het merk bulthaup perfect architectonisch neergezet. We presenteren op indrukwekkende wijze de filosofie van de levensruimte van bulthaup", licht Wolfgang Steib toe, directeur bulthaup GmbH & Co KG. bulthaup: het internationale succesverhaal gaat verder

Sinds de jaren 70 beweegt het bedrijf bulthaup zich op de internationale markt en is inmiddels in meer dan 50 landen over de hele wereld vertegenwoordigd. "We zijn erg blij dat we nu ook in China expanderen", aldus Wolfgang Steib, directeur bulthaup GmbH & Co KG. "Na het zeer succesvolle jaar 2007 is deze stap voor ons van centraal belang. Wij zien Azië naast de VS en Europa namelijk als belangrijkste groeimarkt voor ons merk. In Madison hebben wij voor Azië een competente partner gevonden. We verheugen ons op de samenwerking."

Kijk voor meer informatie op: www.bulthaup.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist