bulthaup design keukens

b.architecture

bulthaup toonde op de Orgatec beurs (hal 5.2, stand A010) een toekomstgericht totaalconcept voor de kantoorruimte waarin mensen collectief en creatief kunnen werken maar ook ontspanning vinden: b.architecture is een centrum voor ontmoeting en regeneratie én de basis voor grotere productiviteit. Het concept focust via vorm, functie en materiaal op de essentie: de gebruiker met zijn wisselende behoeftes in de steeds veranderende omstandigheden van de moderne tijd.

Water
Bij het vormgeven van b.architecture heeft bulthaup het water centraal gesteld. Water is het levenselixer van de mens. Ook in het kantoorleven speelt water een belangrijke rol: het verkwikt en pept ons op bij lange vergaderingen of creatieve brainstorms, maar ook als we geconcentreerd alleen werken. Water is voor onze productiviteit onmisbaar.

Inspanning & ontspanning
Toegepast in de kantooromgeving verenigt b.architecture werk en regeneratie. Er ontstaat een actieve, gestructureerde ruimte met flexibele grenzen, die creatief en collectief werken mogelijk maakt. De verschillende zones worden gedefinieerd door diverse elementen met ruimteverbindende en -scheidende functies: een tafel met zitbank, een tussenelement, een keukengedeelte en de plaats voor ontspanning. 90 graden draaibare vleugels van Japans papier structureren deze afdelingen flexibel, op basis van de individuele wensen van de gebruiker.

Indeling
Centraal staat de tafel met eromheen de zitbank, een plek om creatief en collectief te werken, maar ook voor pauzes om weer op krachten te komen en door iets te eten of drinken nieuwe energie op te doen. In het tafelblad zijn koel- en warmhoudmodules geïntegreerd, zodat dranken en hapjes op de juiste temperatuur geserveerd kunnen worden. Met gemakkelijke, intuïtief te bedienen staven kan gekozen worden voor de gewenste temperatuur. Heilzame kruiden in speciale keramische potten, die langs de lineaire openingen vrij te placeren zijn, kunnen dankzij hun wortelhaarvaten water opzuigen uit een reservoir.

Het keukengedeelte met spoelunit en kookplaats dient als werkplaats. Een frontmodule die in gesloten toestand grote binnenlades en -uittrekelementen aan het oog onttrekt, kan naar beneden worden geklapt, waardoor tijdens het kookproces een onbeperkte en snelle toegang tot alle benodigde zaken wordt bereikt.

Tussen keuken en tafel staat het tussenelement, dat beide scheidt maar tegelijkertijd een doorgeefluik vormt en een verbinding creëert tussen deze twee elementen. Ook hier speelt water weer een centrale rol. Bij het tussenelement was je je handen of fris je je op en creëer je even een moment voor jezelf

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist