bulthaup design keukens

lanceert innovatieve keukeninrichting

De voormalige Chiesa San Carpoforo in Brera is ook dit jaar weer de plaats waar bulthaup zich presenteerde. Centraal staat het bulthaup b3 eiland en daarnaast b.architecture, een totaalconcept voor leefruimtes dat zich aan de
individualiteit, creativiteit, behoeftes en wensen van de mens aanpast. De mens van nu en de mens van de toekomst.

bulthaup b3 eiland
Hoogwaardig materiaal verfraait de tijdloze vormen van het b3 eiland en sluit aan bij het karakter van leefruimtes en de mensen die erin leven. Mensen doen dingen met hun handen en activeren zo de functionele aspecten water, voorbereiden en koken.

Het nieuwe b3 eiland laat zich met behulp van een modulesysteem samenstellen. Met een individueel in te richten, vrij te variëren indeling en diverse accessoires brengt de gebruiker zijn eigen ordening aan. Geperfectioneerd wordt het nieuwe b3 eiland door unieke en slimme functionaliteiten, die het koken fundamenteel veranderen.

Functies die tot nu toe met de rug naar de ruimte aan het werkblad werden verricht, worden nu – bijvoorbeeld in de bulthaup functieboxen – naar het eiland verplaatst.
Koken is geen eenzame bezigheid maar wordt communicatief.
bulthaup b.architecture
De individualiteit van de mens was de inspiratiebron voor de ontwikkeling van b.architecture. Effectief ruimtegebruik, uiteenlopende gewoontes en een multiculturele kookkunst kunnen in grote vrijheid worden gecombineerd. Lege ruimte, water en functionaliteit vormen samen de basis om aan de eisen van het dagelijks samenleven te voldoen. Daarbij spelen het moment van de dag en de leefwijze van de gebruikers een rol. De keuken wordt niet alleen communicatiecentrum maar ook een plaats waar met respect met voeding wordt omgegaan.

De filosofie van bulthaup volgt niet in de eerste plaats de ruimte, maar de mensen die zich in die ruimte bevinden. Zo ontstaat een unieke balans tussen ruimte, mens en moment. Met b.architecture lukt het bulthaup deze visie in realiteit om te zetten.Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist