bulthaup design keukens

De juiste sfeer voor elke gelegenheidkeu

Van 3 tot en met 8 oktober is het weer tijd voor de vt wonen&design beurs, dé plaats om inspiratie op te doen voor je interieur. Je vindt er de nieuwste ontwerpen volgens de laatste trends onder één dak. Ook keukenexpert bulthaup is van de partij en omringt je met natuurlijke kleuren in verschillende keukenconcepten. Het designmerk introduceert bovendien de gloednieuwe bulthaup b solitaire-lijn, met flexibele elementen voor een flexibele levensstijl. Ze zullen tijdens de beurs voor het eerst in Nederland worden getoond.

bulthaup b solitaire
Op de beurs dompelt bulthaup je onder in verschillende sferen. Natuurlijke tinten worden uitgelicht, net als de diversiteit aan materialen en planningsmogelijkheden. Zo kun je op onze stand kennismaken met de b3 — als keukeneiland en als dressoir — de b1 en de nieuwste bulthaup b solitaire. Vooral die laatste benadrukt het belang van samenzijn en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

b3: multifunctioneel met eindeloze mogelijkheden
Hoe breng jij je tijd in de keuken door? Dat is de centrale vraag bij het kiezen van je b3-keuken. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden, afhankelijk van je persoonlijke wensen en behoeften. bulthaup toont op de vt wonen&design beurs een b3-keukeneiland van aluminium in zandbeige, gecombineerd met hoge kasten van ruw, donker eikenhout. Daarnaast vind je er ook een b3-dressoir in de kleur ‘kiezel’. Beide concepten zijn verkrijgbaar in kleuren die we associëren met de natuur en krijgen daardoor een bijzonder zachte look.

 

b1: puristisch minimalisme
Met de b1 creëer je een ingetogen keuken die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Elk detail heeft een zorgvuldige vormgeving waarbij de essentie centraal blijft. De b1 straalt op die manier minimalisme en functionele eenvoud uit. Op de beurs ontdek je een b1-eiland in een strakke alpijnwitte afwerking, in combinatie met hoge kasten en een paneelwand met legbord.

Solitaire: individualistische samenhang
Flexibiliteit staat centraal bij de bulthaup b solitaire-lijn. Ze bestaat uit vrijstaande elementen waarmee je in een handomdraai een unieke setting creëert, afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt ontvangen of de inspiratie van het moment. bulthaup toont onder meer het presentatie-element en vitrines die de overgang tussen keuken en woonruimte mooi doen vervagen. Daarnaast ontdek je het voorbereidingselement, maar ook de massief eiken bulthaup b solitaire tafel en de bulthaup b solitaire banken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist