bulthaup design keukens

B3 keuken snijdt hout

Dankzij de ongeschaafde lariksafwerking van de 'b3' van bulthaup kijrgt ook de moderne keuken een houtlook. De levendige tekening en structuur van het hout bleven intact, waardoor het larikshout zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Met een vakkundig proces wordt het hout verticaal of horizontaal gefineerd en behandeld met een speciale lak die het materiaal optimaal beschermt.Het resultaat is een interessante wisselwerking tussen het strakke, minimalistische ontwerp van de keuken en de robuuste maar levendige, warme uitstraling van het ongeschaafde hout.

Naast het larikshout dat in de kleuren 'Gerookt' en 'Licht' verkrijgbaar is, heeft bulthaup diverse andere mogelijkheden om hout in de keuken te verwerken. Eiken- en notenhout bijvoorbeeld, geschaafd of ongeschaafd. Ook massief hout is een optie en op aanvraag te fineren met speciale houtsoorten. Wel altijd met een FSC-keurmerk, want zo’n mooi materiaal moet wel duurzaam verkregen worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist