bulthaup design keukens

Solitairen

bulthaup 'Solitairen' zijn trotse meubels te midden van een strakke, stijlvolle omgeving. Met deze Solitairen komt bulthaup tegemoet aan de groeiende behoefte aan echt individuele vormgeving. De Solitairen kunnen vrijelijk over de ruimte worden verdeeld, los of in combinatie met andere bulthaup productlijnen en de gebruiker kan ze naar eigen inzicht rangschikken.

De Solitairen zijn van alle kanten benaderbaar en dat maakt ze optimaal geschikt om samen eten voor te bereiden en te koken. Alle functionele elementen zijn uiteraard snel binnen handbereik. De Solitairen zijn zo ingericht dat er meerdere mensen tegelijkertijd aan kunnen werken; alles draait om communi-catie en samen dingen ondernemen.

Voor de Solitairen heeft bulthaup een eigen basisframe ontwikkeld, uitgevoerd in aluminium met een poedercoating met een cirkelvormig gewricht. In een geleiderail aan de binnenkant van de poten zijn de zogeheten vleugels aangebracht. Deze in hoogte verstelbare elementen kunnen gebruikt worden voor diverse functies, naar keuze van de gebruiker. Er zijn diverse afmetingen: het bulthaup rooster, in eikenhout, notenhout of gepoedercoat aluminium. Snijplanken zijn beschikbaar in eiken- of notenhout of mineraal materiaal. Voor het ordenen van keukengerei zijn er inlegbladen van eiken- of notenhout beschikbaar, indien gewenst uitgerust met functionele prisma's. Daarnaast zijn er uittrekbare bladen, naar keuze met glazen opzetelement. Zij geven het meubelstuk een unieke uitstraling, nog versterkt door een frame van eikenhout, notenhout of aluminium. Met de functionele prisma's kan de gebruiker zijn bladen geheel naar eigen inzicht inrichten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist