bulthaup design keukens

functionele oplossingen en geraffineerde kleuraccenten

Creatieve, individuele ontwerpen met bulthaup b3 zijn te zien in de product-installatie aan de via Durini in Milaan. Gepresenteerd worden onder andere functionele oplossingen voor meer bergruimte, nieuwe kleuren en exclusieve materialen. Kortom: nog meer mogelijkheden met bulthaups veelzijdige b3 lijn.

Rolluikkast
De nieuwe rolluikkast is fraai en functioneel. Te gebruiken als opzetkast op het werkblad of geïntegreerd in het hoge kastenblok. De lamellen kunnen worden uitgevoerd in alle beschikbare bulthaup b3 front-kleuren. De klant kan dus kiezen voor harmonie of juist accenten aanbrengen met een afwijkende kleur. De lamellen zijn plat uitgevoerd en daardoor steken ze niet uit bij het front. Met het rolluik zijn lastige openstaande deuren verleden tijd. De kast is voorzien van een roestvrij stalen plaat. Ideaal voor een koffieautomaat, keukenmachine of andere apparaten die snel bij de hand moeten zijn.

Softtouch caramel
De met bulthaup softtouch-lak behandelde fronten vallen op door hun streelzachte, fluwelige toplaag - een bijzondere sensatie. Het materiaal voelt niet alleen fijn aan maar heeft door het matte effect ook een prachtige sfeervolle uitstraling. Naast de warme bruintinten lava, cashmere en leem is er nu ook een lichtere tint softtouch-lak bijgekomen, caramel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist