bulthaup compacte keukens

Haal het maximale uit iets kleins

Minder onderhoud, comfortabeler, voordeliger of energiebesparend. De redenen om te kiezen voor een kleinere woonruimte zijn legio. Maar leven op een beperkte oppervlakte betekent ook dat we onze woning anders moeten indelen. Zonder dat het praktische er bij moet inschieten. Integendeel. Functionaliteit staat in kleine woningen met stip op één. Alles heeft z’n doel en krijgt een eigen plek, zonder dat er aan kwaliteit wordt ingeboet. Zeker in de keuken.

Het is een hele kunst om aan alle basiseisen tegemoet te komen op een kleinere oppervlakte, vooral in een intensief gebruikte ruimte als de keuken. Daar speelt bulthaup op in. Ook al staat het Duitse bedrijf voornamelijk bekend om zijn grote, maar elegante keukens, de keukenspecialisten verliezen de tendens van het kleiner wonen niet uit het oog. Hun kwaliteitsmeubels zijn nu meer dan ooit geschikt voor kleinere woningen.

Elke keuken wordt bij bulthaup op maat gemaakt, waardoor het merk altijd opnieuw creatief omspringt met ruimte en design. bulthaup vindt het concept van de kleine keuken opnieuw uit en past het toe op zijn verschillende modellen: van b1 over b2 tot b3. Kwaliteit, maar dan in een kleiner formaat.Groot in iets kleins
Bij kleiner wonen speelt niet alleen functionaliteit, maar ook multifunctionaliteit een belangrijke rol. Sofa's die ook als slaapbank dienen, krukjes die makkelijk overal onder schuiven, kasten tot tegen het plafond met extra opbergruimte en ga zo maar door. De mogelijkheden lijken eindeloos, en designers blijven op de proppen komen met inventieve ontwerpen en oplossingen. Je hebt maar zoveel ruimte als er beschikbaar is en vol is nu eenmaal vol. Slim omspringen met de beschikbare ruimte is dus key.

Vooral op het vlak van opbergruimte is die multifunctionaliteit in kleinere keukens hyperbelangrijk. Je moet alles op een doordachte manier kunnen opbergen. Hoe richt je efficiënt kasten in, hoe berg je op of stal je uit? bulthaup is hier sterkhouder in en schenkt heel veel aandacht aan het ‘binnenleven’ van de keuken. Met vaste, logische opbergplaatsen voor allerhande keukentools wordt de optimalisatie van de opbergruimte slim aangepakt.

Slim en to the point
bulthaup maakt in zijn ontwerpen gebruik van elke vierkante centimeter, maar verliest het esthetische daarbij niet uit het oog. De keukenfabrikant speelt in zijn ontwerpen met kubussen, modules, slimme volumes en simpel ogende kastdeuren en werkbladen.

In kleinere keukens gaan parallelle lijnen en symmetrie nog meer dan anders hand in hand. Ze zorgen namelijk voor een evenwichtig en clean geheel. Geen fantasietjes en overbodige elementen, wél rechttoe rechtaan design. Zo wordt de structuur van binnenin ook langs de buitenkant vertaald in een helder en modern ontwerp.

Deel van het geheel
bulthaup zet de beleving van de bewoner centraal, en dus is het vanzelfsprekend dat de keuken perfect in de woning past. Ergonomie bepaalt het design. Zo zorgt bulthaup ervoor dat het bereiden en verorberen van gerechten samengaat met werken en opbergen. Op die manier ontstaat een open én compacte kook- en leefruimte die deel kan uitmaken van de woonkamer.

Een werkwijze waar bulthaup al jaren bekend voor staat en nu dus ook in een compactere versie wordt toegepast. Wanneer de kastdeuren sluiten, gaat de keuken pas echt volledig op in het interieur en is het nog amper te zien dat het om een keuken gaat. De strakke en gestructureerde werkruimte verandert zo in een oogwenk in een rustig en opgeruimd geheel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist