bulthaup b3

Vrijheid bij het inrichten

Met de bulthaup b3 kunt u zich vrij ontplooien. U kunt uw eigen leefruimte vorm geven met een keur van met de hand geselecteerde materialen. Die materialen sluiten aan op het karakter van de ruimte en van de mensen die erin leven. Met op maat gemaakte vormen die passen bij de ergonomie van de mens maar ook bij de architectuur die hem omgeeft. En met functies die als vanzelfsprekend beschikbaar zijn. De creatieve vrijheid om zelf vorm te geven aan uw keuken geldt ook voor het binnenleven.

Multifunctionele wand waar ruimte en meubel versmelten
Het geheel is meer dan de optelsom der delen. De multifunctionele wand biedt bergruimte en herbergt tegelijk functies als de spoelunit. De wand verbindt het product met de ruimte. Dat wordt duidelijk als er elementen aan worden opgehangen. Dan lijkt de keuken te zweven.

Communicatief middelpunt in een ruimte
Het eiland maakt het mogelijk zich vrij en met het gezicht naar de ruimte gekeerd te bewegen. Het wordt een centrum van communicatie, samen koken en genieten. Afhankelijk van uw esthetische opvattingen en persoonlijke omstandigheden kunt u kiezen voor een direct op de vloer staande variant, dan wel een op poten.

Passie voor authenticiteit
bulthaup materialen zijn zoals ze eruitzien, zoals ze ruiken, zoals ze aanvoelen. Of het nu gaat om honderd jaar oude eik, doorgekleurde laminaat of meermalen gelakte toplagen – alles wordt stuk voor stuk door de ervaren vakman afgemaakt. Zo is elke b3 uniek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist