Bulthaup b2

Proef de zomer

De leefkeuken is een plek waar je dagelijks veel tijd doorbrengt. Hoe verzoen je er nu design, functionaliteit en duurzaamheid? Het ideale recept: een basis van traditie en een scheutje minimalisme, op smaak gebracht met een handvol innovaties. Zoals bij de b2 van bulthaup. Die keuken verlaat zowel qua vorm als qua uitvoering de platgereden paden van de klassieke modellen. Toch kan en bevat b2 alles wat je nodig hebt om te genieten, te koken en bovenal … te leven.

Grenzen vervagen
Een open keuken waarbij de grens tussen leefruimte en kookplek vervaagt, is steeds vaker de norm. De keukenarchitecten van bulthaup doen er alles aan om het gebruik van de keuken aangenamer te maken.

Voor de b2 haalden ze de mosterd bij professionele keukens, waar volop ingezet wordt op praktisch comfort. De materialen zijn daarom niet alleen mooi, maar ook stevig, duurzaam, hygiënisch én makkelijk te onderhouden.

Tijdloze sculpturale elementen
Bulthaup b2 maakt ruimte om te genieten en tovert de keuken om tot een plek met grote bewegingsvrijheid en een uniek ordeningsprincipe. De b2 reduceert de klassieke keuken tot drie sculpturale elementen: de werkbank, de werkkast en de apparatenkast.

De modulaire stukken zijn makkelijk te combineren en vormen tijdloze objecten in de ruimte. Dankzij het intelligente ontwerp wordt de keuken teruggebracht tot de essentie.

Opgeruimd flexibel kookatelier
Alles wat je gebruikt in je keuken moet je kunnen opbergen en een eigen plek geven. De klassieke keuken werd daarom ontdaan van alle onnodige elementen en gedestilleerd tot een helder ontwerp. Het resultaat, de b2-keuken met werkbank, ziet eruit als een verfijnd kookatelier dat je eenvoudig kunt verplaatsen of uitbreiden. Het vooruitstrevende flexibele concept past met zijn ruimtelijke, open design bijzonder goed in moderne lofts en ruimtes waar verschillende woonfuncties in elkaar overvloeien.

Staalhard feit: echte koks kiezen voor roestvrij staal
Het is antibacterieel en bestand tegen hitte, vocht en roest. Geen wonder dat heel wat chef-koks kiezen voor roestvrij staal. Ook in de b2-keuken dringt dit materiaal zich op, onder meer voor de werkbank. Die kan los in de ruimte staan en laat zich dus mooi inpassen op heel veel plekken. Het is het enige kookeiland dat zo’n open en ruimtelijke architectuur behoudt.

Dat maakt van de b2 ook de ideale keuken voor culinaire presentaties en showcooking. Door de open vormgeving is goed te volgen wat er in de keuken gebeurt en heeft de chef-kok al zijn gereedschap binnen handbereik.

Bulthaup b1, b2 & b3:unieke ontwerpen
Elke keuken wordt bij bulthaup op maat gemaakt, waardoor het merk altijd opnieuw creatief omspringt met ruimte en design. Bulthaup past dit toe op zijn verschillende modellen: van b1 over b2 tot b3.
De keukens combineren het beste van twee werelden: een aantrekkelijke eenvoud en functionele systemen van topkwaliteit. Een uniek design, gecombineerd met een passie voor innovatie, maakt het geheel af.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist