bulthaup b Solitaire

Elementen voor elke leefruimte

 

Flexibele elementen die je persoonlijk kan vormen én met je meegroeien? Dat zijn de nieuwe bulthaup b Solitaires. Met deze vrijstaande elementen creëer je in een handomdraai een unieke setting. De collectie bestaat uit vijf elementen: b Solitaire opbergelement, b Solitaire glas (ideaal om je lievelingsvoorwerpen uit te lichten), b Solitaire roestvrij staal (brengt structuur in de ruimte), b Solitaire eiken en b Solitaire tafel en bank.

De bulthaup b Solitaires zijn elementen die de overgang tussen keuken en woonruimte mooi doen vervagen. Ze bieden een ideaal kader om je persoonlijke voorwerpen uit te lichten. De basis van de elementen bestaat uit een open, matzwart aluminium frame. Die basis kan je vervolgens personaliseren en aanpassen aan jouw groeiende behoeftes en wensen. Je kunt bijvoorbeeld een bovenblad van massief eiken, roestvrij staal of glas toevoegen aan het basisframe. Zo is er voor elke smaak en stijl een mogelijkheid voorhanden.

Lichtvoetig
Ze dienen als ruimte-indelers én verbindende elementen dankzij hun transparante, lichte uitstraling. Ook handig: de elementen zijn bovendien van elke kant te gebruiken.

Aan tafel
Het zwarte aluminium frame komt ook terug in de b Solitaire tafel. Rond de tafel herontdekken én verstevigen we de band met familie en vrienden. Deze waardevolle momenten beleef je samen aan de bulthaup b Solitaire tafel en bank met leren bankbedekking.

Personaliseren
Ook de uitrusting kun je aanpassen. Zo zijn er roosters, dien- en uittrekbladen in eiken, al dan niet met glazen opzetelement. Het aantal niveaus en de positionering kies je helemaal zelf.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist