bulthaup

huiselijke no-nonsensekeuken

Koken is een traditionele manier om het gezin te verenigen. Door samen een lekkere maaltijd op tafel te toveren, creëer je een echt familie-moment. bulthaup zet die traditie centraal met warme keukens die het gezin samenbrengen in een huiselijke omgeving.

Na een drukke werkdag grijpen we graag naar een vorm van ontspanning. Koken is voor velen een belangrijke ontstresser. Sommigen zien het zelfs als een bron van meditatie. Het ritmische snijden van groenten en het roeren in de kookpot brengen je hoofd tot rust. Koken is ook een ideale manier om het gezin bijeen te krijgen. De uren die we daarna aan tafel spenderen, zijn van  even groot belang. De eettafel vormt het centrale punt van de keuken waar we eten, ontspannen en communiceren; waar de gezinsbanden versterkt worden met andere woorden. Het is dan ook belangrijk dat de omgeving waarin je kookt en eet rust uitstraalt.

Huiselijkheid
Omdat koken en eten ware familiemomenten zijn, beleef je ze het best in een no-nonsensekeuken, zodat je je kunt focussen op wat echt telt. De keukens van bulthaup vormen het centrum van je woning en nodigen uit om samen te komen met het gezin. bulthaup bewijst dat koken een essentieel onderdeel van het gezinsleven is. Huiselijkheid in een warme omgeving staat centraal.Warme kleuren
Met de verschillende mogelijkheden voor de b3-keuken kies je zelf welke sfeer je in huis wilt halen. De meubels zijn verkrijgbaar in warme kleuren als flint en zandbeige. Ook het donkere hout draagt bij tot een gemoedelijke sfeer. Door met die kleuren en materialen te werken, voelt de keuken als een leefruimte aan. Hierdoor wordt de kookplek een plaats waar we volop kunnen ontspannen met het gezin.

Nieuw is de compacte b3-keuken, die nu ook verkrijgbaar is voor een lagere prijs. De keukenfabrikant maakt zo hun verfijnde designkeukens bereikbaar voor een breder publiek.

Kookatelier voor het gezin
Ook de b2 doet de grenzen vervagen tussen leefruimte en kookplaats. De keuken tovert de kookruimte om tot een plek met grote bewegingsvrijheid en een uniek ordeningsprincipe. De klassieke keuken werd ontdaan van onnodige elementen en gedestilleerd tot een helder ontwerp. Het resultaat ziet eruit als een uitgepuurd kookatelier. Een ideale omgeving om als gezin aan het koken te slaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist