Boffi keukens

Verfijnd Italiaans design

Het Italiaanse designmerk Boffi bestaat al sinds 1934. In 1947 richtte Pier Boffi een keukenfabriek die hij vervolgens met zijn drie zonen uitbouwt tot een imperium van keukens, badkamers. In 2010 is hier de productie van garderobekasten aan toegevoegd.

De elegante ontwerpen komen vaak tot stand door een samenwerking met topontwerpers zoals Piero Lissoni of de legendarische Joe Colombo die in 1963 de revolutionaire minikeuken ontwerpt die nog steeds wordt verkocht. Het greeploze model Xila is uit de jaren vijftig is nog steeds actueel en geliefd door het tijdloze karakter.

Boffi is een combinatie van vakmanschap, precisie, flexibiliteit, maatwerk en hoogwaardige technologische ontwikkeling op het gebied van materialisering, behandeling en detaillering. Boffi keukens zijn klassiekers in hun hedendaagse ontwerp. Alle afzonderlijke elementen sluiten naadloos aan op uw wensen, ruimte en behoeftes

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist