Boffi design keukens

Salinas met Dekton werkbald

Cosentino Group, Spaanse wereldleider in de productie en distributie van innoverende werkbladen voor architectonische en designtoepassingen, werd door de beroemde Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola geselecteerd om met een Dekton® werkblad deel uit te maken van haar keukenontwerp. De ontwerpster paste in de keuken Salinas, die zij ontwierp voor de Italiaanse keukenfabrikant Boffi, het werkblad Dekton® in de kleur Strato toe.

Bij de totstandkoming van dit project zijn aantrekkelijke stijlen en moderne designs gecombineerd met de functionaliteit en de natuurlijke schoonheid: Dekton® by Cosentino, het nieuwe ultracompacte materiaal dat is ontwikkeld voor bouwkundige en designtoepassingen en dat bestand is tegen extreme situaties.

Het Dekton® oppervlak is een verfijnde mix van grondstoffen die ook gebruikt worden voor de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken. De Dekton® collectie bevat kleuren met een afwerking in natuursteen, leisteen, cement, houtstructuur en cortenstaal. Dankzij het grote formaat van Dekton® (320 x 144cm) zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Dekton® is verkrijgbaar in 3 diktes: 0,8 cm, 1,2 cm en 2 cm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist