Alno Keukens

Alnocera Convinta

ALNO heeft haar assortiment keramische fronten uitgebreid met 2 nieuwe, aansprekende kleuren.Naast de hier afgebeelde donkere grijstint Convinta, heeft men ook een zeer gewilde lichte grijstint toegevoegd met de naam Consigo.De ruimte hier weerspiegelt met zijn zware natuurtinten en metaalachtige accenten alle heersende trends voor een modern en chic interieur. Het geslaagde spel van donkere kleuren met prettig aanvoelende, fraaie oppervlakken en markante punten geeft de ruimte een indrukwekkende uitstraling.De open elementen zijn in elke NCS-kleur verkrijgbaar, zodat de kleurstelling volledig aan uw huis en smaak kan worden aangepast .Vanzelfsprekend biedt ALNO de mogelijkheid om – naast greeploos – deze keramische fronten te plannen met een greep.Over Alno
Zo uniek als onze keukens, zo uniek is ook de geschiedenis van ALNO. Deze begon in 1927 met de meubelmakerij van Albert Nothdurft, die in 30 jaar gestaag groeit en tenslotte verhuist naar Pfullendorf - een locatie, waar wij tot op de dag van vandaag trouw aan zijn gebleven. Hier ontstaat in 1958 ALNO Möbelwerke GmbH + Co KG, wier keukens in de volgende decennia een internationale reputatie krijgen. Sinds 1995 is ALNO een naamloze vennootschap en behoort zij tot de marktleiders in Europa. Voor het merk ALNO produceren op de locatie Pfullendorf meer dan 750 medewerkers keukens van de beste kwaliteit en bekroond design, die in Europa en wereldwijd het middelpunt van woon- en levenskwaliteit vormen.

Kijk voor meer informatie op https://www.alno.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Alno keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist