Alno keukens

Edition FLY

Vanouds is de keuken een belangrijke plek voor de mens. In de toekomst zal hij zich nog verder ontwikkelen tot het middelpunt van onze woning, waar we elkaar ontmoeten en waar gezelligheid te vinden is. ALNO weet aan welke behoefte en wensen de keuken van morgen moet voldoen. Kwaliteit "Made in Germany", goed design en doordachte concepten zijn daarbij voor Alno vanzelfsprekend.
Niet voor niets zijn ALNO Design keukens in 2007, 2008, 2009 en 2010 onderscheiden met diverse prestigieuze prijzen, zowel qua design, als innovatief product.EDITION FLY
ALNO stelt u de nieuwe Edition Fly voor: de zwevende keuken. Design en architectuur van een keuken kunnen hiermee opnieuw worden doordacht, vormgegeven en doorleefd. Deze nieuwe mogelijkheid - een technisch briljante oplossing en een ware lust voor het oog - is toepasbaar op alle ALNO programma's.
Een concept, dat inmiddels al 2 prestigieuze prijzen in de wacht heeft gesleept: IF Product Design Award en de Kücheninnovationspreis 2010. ALNO laat u hierbij kennismaken me een aantal fraaie mogelijkheden om deze nieuwe ontwikkeling te integreren.

ALNOSTAR SHINE met Edition Fly. Een gemoedelijke avond, een goed glas wijn met vrienden, en ruimte, oneindig veel ruimte. Het lichte, greeploze design laat zien hoe plan en idee werkelijkheid worden. Een zwevende sideboard-oplossing en onuitputtelijke planningsmogelijkheden. Ziet u bij zoveel prikkelingen nog kans om de naam van het programma, ALNOSTAR SHINE, te onthouden? Zo niet, onthoud dan gewoon; ALNO en kwaliteit "Made in Germany".

ALNOART PRO
De Edition Fly biedt de mogelijkheid om op een compleet nieuwe manier keukens te plannen. Hier heeft het dat hele speciale dat luxe nu eenmaal uitstraalt: schitterende glasglans in champagne metallic en de hangenden Edition Fly onderkasten laten een volledig nieuwe keukenarchitectuur ontstaan. Zo gaat bij ALNO jarenlange traditie hand in hand met baanbrekende innovaties.

Als u uw keuken af wilt maken met een mooie keukenkraan, dan kunt u een kijken in onze rubriek keukenkranen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Alno keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist