Alno keukens

Edition Fly

ALNO heeft met EDITION FLY een nieuwe dimensie toegevoegd aan het ontwerpen van keukens en mogelijk gemaakt wat voorheen onmogelijk was: een keuken die lijkt te zweven!
Deze technisch hoogstaande innovatie is een lust voor het oog die toe te passen in alle bestaande ALNO programma's. Dit maakt het voor ieder individu mogelijk een persoonlijke state-of-the-art droomkeuken samen kan stellen. Een nieuw ontwikkeld hangsysteem zorgt er voor dat iedere basisunit aan de wand kan worden bevestigd (mits de wand daarvoor geschikt is of wordt gemaakt). De onderkasten lijken door een ingenieus systeem boven de vloer te zweven. EDITION FLY maakt pure keukenarchitectuur mogelijk die gekenmerkt wordt door een recht lijnenspel. Variabele keukenelementen zorgen voor een aantrekkelijke overgang tussen de woonkamer en de keuken.EDITION FLY transformeert iedere ALNO keuken in een designkeuken. Met name de greeploze ALNO STAR ziet er stijlvol uit in de nieuwe, zwevende variant. De prachtige ALNOART PRO en ALNOART WOODGLASS glasfronten voegen een tijdloze elegantie toe aan het programma. EDITION FLY is oogstrelend mooi! Ervaar het zelf bij de ALNO dealer.

Kijk voor meer informatie op https://www.alno.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Alno keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist