Alno keukens

Alnostar


Helder in lijnvoering, ruim, puur. Met het nieuwe keukenprogramma  ALNOSTAR schept de keukenfabrikant uit Pfullendorfer ALNO een designkeuken in de Premiumklasse. Hoogwaardig design biedt ALNO echter niet uitsluitend in het hoge prijssegment aan: drie verschillende frontuitvoeringen van de ALNOSTAR maken het nieuwe model aantrekkelijk voor een breed marktsegment  met hoge eisen aan hoogwaardig en esthetisch design. Of we het nu hebben over het instapmodel ALNOSTAR SMARTLINE, de in Milaan op de Eurocucina getoonde hoogglans lakvariant ALNOSTAR HIGHLINE of het echt houtfront van de ALNOSTAR NATURELINE - in elk model is de bijzonder, esthetische highlight als optie te verkrijgen: de in deze vorm uniek geïntegreerde greeplijstbelichting.

De ALNOSTAR doet afstand van elke vorm van grepen. In plaats daarvan laten de uittrekelemenen en deuren zich met greeplijsten comfortabel openen en sluiten. Bijzonder detail: ALNO biedt in alle modellen van de STARLINE-collectie op verzoek het greeplijstprofiel in dezelfde kleur aan als het keukenfront. Zo zijn harmonieuze ton-sur-ton uitvoeringen mogelijk, die de doorgaande lijnbeeld niet storen en staan voor ruimte. Wie van contrastrijke uitvoeringen houdt, grijpt naar profielen in RVS-optiek, die het horizontale keukenbeeld nog meer benadrukken.

Het verschil ligt ook bij het keukendesign in het detail. Hier overtuigen de nieuwe modellen met verrassende elementen: een geïntegreerde LED-greeplijstbelichting dompelt de keuken en haar omgeving in een sfeervol licht. Ze benadrukt de horizontale belijning van de keuken en verleent haar een licht, zwevend karakter. Een doorlopende verlichtingsband onder het werkblad versterkt de nadruk op het horizontale en maakt  de esthetiek van deze minimalistische keuken perfect.

De decente esthetiek van dit model worden benadrukt door het gebruik van hoogwaardige materialen in alle uitvoeringen. Bij het model ALNOSTAR HIGHLINE zijn fronten en accessoires gelakt en hoogglanzend gepolijst. Een waarborg voor hoogste kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid van de keuken. In vier verschillende elegante hoogglans lakkleuren kan de ALNOSTAR HIGHLINE gekozen worden: wit, magnoliawit, steengrijs en kwartsgrijs, welke zorgen voor pure designmomenten in de keuken.

Dezelfde kleurstellingen worden aangebonden in het model ALNO-STAR SMARTLINE a, hier echter in combinatie met niet hoogglanzende fronten. Daarnaast is de ALNOSTAR SMARTLINE ook leverbaar in de navolgende frontuitvoeringen: wildeiken decor en eiken decor zwartbruin.

De ALNOSTAR SMARTLINE kenmerkt zich door gladde oppervlakken met een direkte bekleding. Ongecompliceerde en onderhoudsarme fronten – en de ideale instapkeuken voor prijsbewuste, maar veeleisende klanten, die ten aanzien van design geen concessie wensen te doen.

Wie natuurlijke materiaal en een natuurlijke uitstraling combineren wil met hoogwaardig design, komt met de ALNOSTAR NATURELINE volledig aan zijn trekken. Twee modellen uit gefineerd eiken fronten worden hieraangeboden: met het edele wildeiken dominieert een heldere houttoon uw keukenruimte. Met fronten in carboneiken wordt de ALNOSTAR NATURELINE een luxe designobject in een elegante donkerbruin-zwarte houttoon.


Kijk voor meer informatie op: www.alno.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Alno keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist