Alno keukens

ALNOCLASS


De natuur buigt niet voor perfecte geometrie en storingsvrije estethiek – en juist dat bepaalt haar aantrekkingskracht en schoonheid: Het menselijk gezicht bestaat uit volkomen identieken helften. Een boomkroon is niet symentrisch. Planken die uit een eik worden gehaald, hebben een onregelmatige nerfstructuur en knoesten, waar de natuur de tak heeft laten groeien.

ALNO brengt met het nieuwe model ALNOCLASS een keuken op de markt, die de natuur in haar volle schoonheid vangt. Fineerfronten uit helder wildeiken tonen de waarde en de groei van de boom. Zonder symmetrie, net zo opwindend bij het aanschouwen als de levende natuur zelf.

ALNOCLASS biedt puur natuur. Daarom wordt het nieuwe model van het huis ALNO in echte houtfronten in wildeiken en de donkerbruin/zwarte kleur carboneik aangeboden.


Kijk voor meer informatie op: www.alno.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Alno keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist