Alno Keuken

ALNOCERA Concretto

Het nieuwe keramische front ALNOCERA Concretto is huiselijk en chic. In het kookgedeelte valt zij op met heldere lijnen in beton decor. Open kasten en diverse andere elementen verschaffen het aangrenzende woongedeelte een huiselijke en comfortabele indruk.Voor een harmonieuze overgang zorgen de fronten in de keramiekuitvoering 'Concretto' . Ze zijn vervaardigd van hetzelfde sterke keramische materiaal als de zijwandbekleding en het werkblad. Bijpassend is de vlak ingebouwde keramische spoelbak verkrijgbaar. Stijlvol keramiek, warme houttinten en chique kleuraccenten in lak: diverse materiaalsoorten en structuren maken uw ALNOCERA tot een absoluut unieke keuken. Een andere blikvanger hierbij is de veelzijdige bovenkast die met een lichte aanraking aan de onderkant op elegante wijze zijn keramische lamellen opent.De unieke geschiedenis van ALNO
Deze begon in 1927 met de meubelmakerij van Albert Nothdurft, die in 30 jaar gestaag groeit en tenslotte verhuist naar Pfullendorf - een locatie, waar wij tot op de dag van vandaag trouw aan zijn gebleven. Hier ontstaat in 1958 ALNO Möbelwerke GmbH + Co KG, wier keukens in de volgende decennia een internationale reputatie krijgen. Sinds 1995 is ALNO een naamloze vennootschap en behoort zij tot de marktleiders in Europa. Voor het merk ALNO produceren op de locatie Pfullendorf meer dan 750 medewerkers keukens van de beste kwaliteit en bekroond design, die in Europa en wereldwijd het middelpunt van woon- en levenskwaliteit vormen.

Kijk voor meer informatie op https://www.alno.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Alno keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist