Alno design keukens

ALNOCERA Concretto

Een keuken, die zowel huiselijk als chique oogt? Dat kan dankzij het nieuwe keramische front ALNOCERA Concretto van ALNO. Het kookgedeelte heeft een opvallend uiterlijk dankzij de heldere  lijnen in beton decor. Het is net of je aan een betonnen kookeiland staat te werken. De open kasten en diverse andere elementen geven een huiselijke en ontspannen sfeer aan het woongedeelte, dat aan de keuken grenst.

Ook de kasten zijn gemaakt van hetzelfde sterke keramische materiaal als de zijwandbekleding en het werkblad. Bijpassend is de vlak ingebouwde keramische spoelbak verkrijgbaar. Stijlvol keramiek, warme houttinten en chique kleuraccenten in lak: diverse materiaalsoorten en structuren maken uw ALNOCERA tot een absoluut unieke keuken. Een andere blikvanger hierbij is de veelzijdige bovenkast die met een lichte aanraking aan de onderkant op elegante wijze zijn keramische lamellen opent.

Kijk voor meer informatie op https://www.alno.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Alno keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist