Alno design keukens

wereldwijd met Kemie keukenbladen

Keukenfabrikant Alno en keukenbladenfabrikant Kemie breiden hun samenwerking uit. Momenteel worden al bij de Cera-keukens van Alno de werkbladen van Kemie geleverd in drie uitvoeringen. Met ingang van 1 januari 2013 zal Alno wereldwijd Kemie-werkbladen van Cosmostone, Ceramistone en Ceramas aanbieden bij al haar keukens zodat het aanbod meer dan 180 verschillende kleur/dikte- varianten zal omvatten. Alno biedt de keukenbladen aan onder het Kemie-label met de productnamen en merknamen van Kemie.

"Consumenten kopen een keuken en kiezen daar een werkblad bij", licht Geert-Jan Engbers, directeur van Kemie, de samenwerking toe. "Met deze nieuwe aanpak worden de keukenbladen samen met de keukens verkocht, geleverd en geïnstalleerd. Keuken en werkblad worden door deze samenwerking beter op elkaar afgestemd. Tevens levert het in één keer plaatsen van keuken en werkblad een aanzienlijke besparing op."

Erkenning
Alno geldt als een van de grootste fabrikanten van keukens in Europa. "We zijn er trots op dat een grote speler als Alno voor ons heeft gekozen", aldus Engbers. "Alno kiest niet alleen voor Kemie omdat wij innovatief zijn maar vooral omdat wij op het gebied van kwaliteit bij de top horen. Dit bevestigt dat we mondiaal gezien voorop lopen. Het is tevens een erkenning van de Nederlandse keukenbladenindustrie. Dat neemt niet weg dat we als Nederlandse specialist toch moeten opboksen tegen de Europese concurrentie. Maar Alno wil kwaliteit bieden en kiest daarom voor Kemie."

Engbers maakt er geen geheim van dat de samenwerking het bedrijf goed uit komt in deze crisistijd. "We kunnen ons niet geheel onttrekken aan de huidige marktontwikkelingen. De keukenverkopen in Nederland zijn dalende en dat merken we natuurlijk als toeleverancier. Dan moet je andere markten gaan verkennen. Deze stap past daarom perfect in onze exportstrategie." De Alno Cera-keukens met de Ceramistone werkbladen van Kemie worden al wereldwijd aangeboden. Dit assortiment krijgt vanaf 1 januari dus een flinke uitbreiding.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist