Dekker Zevenhuizen

Rural Chic

Rural Chic is de interieur en keukentrend voor 2021. In deze stijl zien we een nieuwe mix van landelijke en industrieel met strakke architectonische lijnen. De look-and-feel is stoer, chic en handgemaakt. Natuurlijke materialen zoals onbewerkt hout, steen en marmer staan centraal. Dekker Zevenhuizen laat in de Rural Chic keuken opvallende elementen zien zoals een lichtgroene marmeren kookeiland in de kleur Calacatta Green en een spoelunit met een kraan en spoelbak in de kleur Copper.

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer.

Veel keukens zijn voorzien van de producten van Dekker. Denk aan het keukenblad, spoelbak en kraan. Daarnaast levert Dekker ook aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten en kun je onze producten ook terugvinden in hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.

Kijk voor meer informatie op https://www.dekkerzevenhuizen.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist