De nieuwste keukentrends

Innovatief, comfortabel en zuinig

De keuken blijft zich ontwikkelen. Anno 2016 is de keuken vooral gericht op comfort en gemak. WonenWonen.nl zet een aantal keukentrends op een rijtje.

Ruimte
In de keuken kan je een ruimtelijk gevoel creëren door zwevende kasten toe te passen. Als je zo ook nog eens (gedeeltelijk) inbouwt, nemen ze weinig ruimte in. De keuken oogt hierdoor groter, doordat de kasten niet op de grond staan, maar als het ware boven de grond zweven.


Diepe laden
Een andere manier om ruimte te besparen, is de opbergruimte te vergroten. We kennen al lange tijd de diepe keukenlades als vervanging van de onderkastjes in de keuken. Inmiddels zijn de lades nog dieper geworden, waardoor er nog meer ruimte ontstaat . Met losse inzetstukken en verdeelelementen kun je ze vervolgens helemaal naar wens indelen, zodat je er je pannen en gebruiksartikelen in kwijt kunt op een manier zoals jij dat wenst.Energiezuinige apparatuur

Energiebesparing, het milieu en duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons leven. Dit Zien we direct vertaald in de keuken In de keukens van 2016 wordt zoveel mogelijk energie bespaard. Veel keukenapparaten zijn tegenwoordig energie- en waterbesparend. Kokend waterkranen gaan zuinig om met energie.Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw keuken comfortabeler en zuiniger te maken? Een 5 Sterrenspecialist heeft niet alleen de kennis om je hier optimaal over voor te lichten, maar ook de techniek in huis om je keuken zorgeloos te installeren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist