De keuken van de toekomst

Vijf tips voor een slimme keuken

Een keuken anno 2016 moet slim zijn. Intelligente toestellen zijn dan ook de toekomst: ze maken je culinaire leven makkelijk en comfortabel. Net zo belangrijk zijn echter een juiste keukenindeling en het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen. Pas dan mogen we spreken van een echte droomkeuken, waar je zorgeloos culinaire hoogstandjes op tafel tovert. King George richt de keuken van de toekomst in!

Koken met Comfort
Steeds vaker kiezen we bij een nieuwe keuken voor een inductiekookplaat. De voordelen zijn legio. Dit soort kookplaten laat je precies en snel koken en is energie-efficiënt. Bovendien kun je je er amper aan verbranden en maak je ze snel schoon.Genieten van de voordelen van inductie doe je met Novy Comfort. De inductiekookplaten van deze basiscollectie hebben zones met verschillende vermogens en groottes. Via de sliderbediening kies je de temperatuur, van één tot negen. Met de powerfunctie kun je een zone tijdelijk extra kracht te geven, wat handig is om bijvoorbeeld een pot water snel aan de kook te brengen. Met de warmhoudfunctie laat je je gerechten sudderen op 70 °C. Handig is de InTouch-functie, waarmee je je Novy-dampkap bedient via je inductiekookplaat.

Inductiekookplaat Novy Comfort. Acht modellen: 59 x 52 cm, 78 x 52 cm, 78 x 32 cm of 88 x 52 cm. 3, 4 of 5 kookzones.

Gespot in de keuken
In de keuken heb je verschillende soorten verlichting nodig: basisverlichting, sfeerlicht, maar ook scherp en helder licht om te werken en te koken. Zo heb je boven je werkblad functionele verlichting nodig om het overzicht te behouden en te vermijden dat je in je vingers snijdt. De Smart-reeks van verlichtingsexpert Modular bestaat uit spotjes die je helemaal naar je hand kunt zetten qua design. De nieuwe, gependelde Smart Lotis Tubed ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft bovendien de perfecte hoeveelheid licht voor je werkblad of kookzone.

Een opgeruimde keuken
Vind je niets terug in je keuken? Blum, de expert in praktische oplossingen voor opbergproblemen, houdt van orde en overzicht in de keuken. Dankzij de handige opbergsystemen gaat er geen centimeter opbergruimte verloren en creëer je eindelijk een efficiënte indeling. De ladeverdelers uit de collectie ORGALUX helpen zelfs de grootste rommelmakers met opruimen, en creëren op intuïtieve manier orde in de keuken.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw keuken klaar te sotmen voor de toekomst? Een 5-sterrenspecialsit kan u er alles over vetellen. U vindt hier alle officieel erkende keukenbedrijven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist