De juiste tegels

voor het gewenste effect in de keuken

De ideale tegel uitzoeken, hoe kun je dat het beste aanpakken? Een keuken is geen echte keuken als het niet goed zit met de afwerking. Je kan de achterwand van de plek waar je kookt ook laten zoals hij is. Een mooie manier van het afwerken van een keuken is het aanbrengen van tegels. Dit kan in verschillende stijlen.

Je hebt zeer gewaagde stijlen die heel erg de aandacht op de keuken vestigen, maar er zijn ook stijlen die keuken rustig en overzichtelijk doet lijken. Het verschilt van persoon tot persoon welke stijl je in je keuken wilt toepassen. Het leuke van het kiezen van een stijl van keuken is dat je het kan doen op gevoel. Je kunt je eigen gevoel leggen in de afwerking van de keuken. In dit artikel geven tips met wat voor tegels je de keukenwand kunt beplakken. Onthoudt goed dat er in de keuze van tegels eindeloos veel opties zijn om iets te kiezen voor de keuken. Er is voor iedereen wel wat wils.

Tip: Voor inspiratie van tegels voor in de keuken, raden we deze website aan: Tegel Outlet.

Het kiezen voor marmeren tegels in de keuken

Wil je graag een chique stijl in je keuken dan kun je kiezen voor marmeren tegels. Het leuke hieraan is dat ze een landelijk effect geven aan een huis. Door de kiezen voor dit materiaal wordt het landelijk effect nog beter zichtbaar. Deze tegels zijn mooi te combineren met eiken of teak kastjes en lades. Het nadeel van deze tegel is dat ze vrij prijzig zijn. Door combinatie van hout en deze tegels krijg je een rustige en overzichtelijke uitstraling van je keuken. Wat ook erg mooi is bij een marmeren wand is veel planten toevoegen aan de keuken dit om het landelijk effect extra te benadrukken.

Een mozaïektegel voor in de keuken

Wat uniek is als je kiest voor je deze tegel is het volgende: ze zijn er in aparte en unieke vormen. Je hebt ze in veel varianten. Van blauwe tegels tot tegels die hele groene tegels. Deze tegels brengen de keuken in sfeer alsof je aan de zee bent. Er zijn ook tegels in de vorm van visschubben.

Een Portugese tegel geeft warmte aan het huis

Wat helemaal een trend van nu is het kiezen van een Portugese tegel voor de wand in de keuken. Het voordeel van de tegels is dat ze een unieke vorm hebben en in een heleboel kleuren te verkrijgen zijn. Deze tegels zijn handgemaakt, dus kosten ze meer geld dan andere soorten tegels. Als je hiervoor kiest weet je zeker dat je iets unieks in huis hebt. Zijn deze ideeën wat te spannend kun je ook kiezen voor een normale tegel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist