Culimaat Keukens

keuken van één miljoen+

Het interieur inspiratieplatform HOOG.design en Culimaat high-end keukenconcepten hebben de handen ineengeslagen en lanceren op 17 maart de Equinox One. Deze is vanaf die datum te vinden in de shop van HOOG.design. Deze keuken – met een waarde van één miljoen euro – is uitgerust met de meest luxueuze apparatuur en gemaakt van unieke en kostbare materialen.

De Equinox One is geïnspireerd op het gelijknamige natuurverschijnsel, waarin de zon een grote rol speelt. Centraal in het ontwerp staat daarom de stand van de zon en de beleving van dag en nacht. De keuken is ontstaan vanuit de drang naar innovatie, luxe en creativiteit. Het ontwerp is bedacht door designers Twan en Davy Swanenburg; de gezichten achter Culimaat en trotse dragers van de titel Winner World Kitchen Design Award.  

De gelukkige kopers van de keuken kunnen daarom een bijzondere keuken verwachten die is ingelegd en bedekt met diamanten, bladgoud, roggenleer en halfedelstenen. De keuken wordt daarnaast vervaardigd van zeer zeldzame houtsoorten en andere hoogwaardige materialen. Zelfs draaibare keukeneilanden en automatisch uitschuifbare keukenkasten die zich aanpassen aan het zonlicht zijn aanwezig. Echt overal is aan gedacht.     

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist