Blum keukenkasten

De ideale oplossing voor je vervelende keukenhoek

Die hoekkast in de keuken is een doorn in het oog van elke keukenprins(es). Je kunt er niets mee. Kiezen is altijd verliezen. Je verliest te veel ruimte of je kunt moeilijk het overzicht bewaren. Blum biedt met de SPACE CORNER de ideale oplossing. Je behoudt het overzicht zonder al te veel in te boeten aan ruimte.

Innovatief, efficiënt en ergonomisch
De beschikbare ruimte van je keukenhoek wordt vaak te weinig of niet efficiënt benut. Een eenvoudige draaideur is onhandig wanneer je arm verdwijnt in de kast, grijpend naar de achterste pannen om de hoek. Een draaisysteem benut de aanwezige ruimte dan weer niet genoeg.

De SPACE CORNER biedt the best of both worlds. De hoekvorm schuift tot in de verste hoek en beperkt zo het ruimteverlies.

De grootste troef van de intuïtieve uittreklade is het volledige overzicht op de inhoud. Met één blik weet je meteen waar alles ligt. Daarnaast kan je ook de volledige hoogte van je keukenkast benutten. Waar een draaisysteem maar vaak maar twee niveau's benut, kan de SPACE CORNER drie tot vier lades onder elkaar plaatsen.

Dankzij het Blumotion-systeem schuift je lade tot slot geruisloos weer naar binnen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist