Bespaar energie en water

Doe de Quooker bespaarcheck

Gemak in de keuken is dé reden om een Quooker te kopen. Met de nieuwe bespaarcheck wil Quooker benadrukken dat hun product ook een heel verantwoorde, milieuvriendelijke aanschaf is. Met deze online tool kunnen consumenten binnen één minuut uitrekenen hoeveel energie en water een Quooker in hún huishouden kan besparen. De bespaarcheck is vanaf vandaag voor iedereen te gebruiken op www.quooker.nl/besparen

De bespaarcheck vraagt de consument om een aantal gegevens. Hoe hij of zij op dit moment het water verwarmt, bijvoorbeeld. En wat de afstand is tussen kraan en boiler. Aan de hand van de gegevens die de consument invoert, gaat de bespaarcheck rekenen. Binnen één minuut rolt daaruit hoeveel energie en water er te besparen valt met een Quooker, én wat dit betekent voor de portemonnee van degene die de bespaarcheck heeft geraadpleegd.

Lager energieverbruik
Een Quooker bewaart water in een reservoir, dat in het keukenkastje komt te staan. Dit reservoir heeft maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren. Ter vergelijking: een spaarlamp verbruikt 11 watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel. Een waterkoker heeft weliswaar geen ‘warmhoudkosten’, toch gebruikt een Quooker minder energie dan een waterkoker, wanneer er meerdere keren per dag water wordt gekookt. Meer informatie hierover is te vinden op www.quooker.nl/energie


Tegen waterverspilling
In veel keukens wordt onnodig water verspild. Kleine beetjes, bijvoorbeeld als je twee keer zoveel water kookt als je gebruikt. Maar ook grote hoeveelheden, bijvoorbeeld als je de kraan eerst een tijdje laat lopen voor er warm water uitkomt. Met een Quooker gebeurt dat niet meer.

Over Quooker
In 1970 vond Henri Peteri de Quooker uit, de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Zijn zoons zetten de missie van hun (inmiddels overleden) vader met tomeloze energie voort. Zij introduceerden ‘de kraan die alles kan’. Uitgerust met een CUBE, kan een Quooker, naast kokend, warm en koud water, ook gekoeld en bruisend water geven. Een ware revolutie voor keukens wereldwijd!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist