Top vijf beste zwembaden 2021

Welke kies jij?

Wil je ook een zwembad kopen voor in je tuin? Er zijn zovele mogelijkheden voor jet kopen van een zwembad dat het maken van de juiste keuze steeds moeilijker wordt. Een van de meest populaire opzetzwembaden is ongetwijfeld een Intex zwembad. Een zwembad kopen doe je best online, zoals bij de zomerspecialist op de zwembad specialist. Daar heb je de grootste keuze aan zwembaden voor in je tuin met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Want besparen op de kwaliteit van je zwembad is namelijk geen optie. Dan kom je achteraf vaak bedrogen uit. Een goed zwembad voor in je eigen tuin is daarom niet zo nodig het duurste exemplaar. Kies ook hier voor de gulden middenweg. Alvast één goede raad: leg voor je zoektocht naar het beste zwembad voor in je tuin je beschikbaar budget vast en wijk daar niet meer vanaf. Dat maakt kiezen makkelijker. De zomerspecialist is leverancier van de beste zwembaden 2021.

Ultra XTR Frame zwembad: Sterk, stabiel en luxe
Onze eerste keuze valt op het Intex Ultra XTR Frame zwembad. Resultaten van meerdere testen verduidelijkt dat het veruit het stevigste en meest stabiele zwembad uit de Intex Premium Pool serie gaat. Het gegalvaniseerde frame uit staal is voorzien van een beschermende poedercoating over zowel de binnen- als de buitenkant van het frame. De zwembadliner bestaat uit drie lagen zeer sterk materiaal, wat zorgt voor extra sterke wanden en bodem. Daardoor beschermt deze liner uitstekend tegen slijtage, scheuren, zout water en tegen de schadelijke uv- stralen van de zon.  Het Intex Ultra XTR Frame zwembad wordt compleet geleverd met een grondzeil, afdekzeil, een zwembadtrap én zandfilterpomp (4m3). Dit ronde zwembad met een diameter van 488 centimeter is 122 cm hoog, goed voor een watercapaciteit van ruim 19156 liter water. De zwembad specialist levert ook dit zwembad netjes aan huis.

Intex zwembad Prism Frame zwembad
Dit zwembad met afmetingen van 400 x 200 x 122 is opvallend stevig en stabiel. De buizen van het stalen frame werden aan de buitenkant behandeld met een poedercoating om eventuele roestvorming te voorkomen. De zwembadliner is samengesteld uit drie verschillende materialen: twee lagen uit duurzaam pvc met een polyester raster ertussen. Daardoor weerstaat dit zwembad uitstekend tegen allerlei slijtage en lekken. Het Intex Prism Frame zwembad is uitgerust met een gebruiksvriendelijke zwembadtrap én cartridge filterpomp. Het rechthoekige zwembad heeft een afmeting van 400 x 200 cm, is 122 cm hoog en heeft een capaciteit van 8.418 liter. De cartridge filterpomp die samen met het zwembad wordt geleverd heeft een capaciteit van 2.271 liter per uur en zorgt ervoor dat het zwembadwater in constant beweging is. Het water wordt in de pomp door een cartridge filter gepompt, zodat alle vuil daar blijft hangen. Daarna stroomt het gezuiverde water terug het zwembad in. Deze pomp zuivert het zwembadwater in gemiddeld vijf uur. De meegeleverde en stevige zwembadtrap is voorzien van anti-sliptreden voor maximale veiligheid. 

Rechthoekig EXIT-zwembad
Dit zwembad met afmetingen van 540 x 250 x 122 centimeter is rechthoekig en is standaard voorzien van zowel een pomp en een stevige en opvallend veilige zwembadtrap. Dit frame zwembad zorgt voor meer dan genoeg ruimte om rustig op een luchtbed rond te dobberen. Wil je toch onder water zwemmen? Met zijn diepte van 122 centimeter is dat best mogelijk. Met zijn moderne vormgeving wordt dit zwembad de absolute blikvanger in je tuin. De liner van dit EXIT-zwembad bestaat uit lekbestendig materiaal in drie lagen: twee lagen duurzaam PVC met daartussen gerasterd polyester. Daardoor weerstaat dit zwembad aan slijtage, zout-water en aan de schadelijke uv- stralen van de zon. zonlicht. De zwembadliner is beschikbaar in drie kleuren: wood, Stone en Zwart. De standaard meegeleverde zandfilterpomp heeft een capaciteit van 3 m³ en houdt het zwembadwater constant in beweging. Het water wordt in de pomp door een filterbed gepompt, waar alle vuildeeltjes blijven hangen. 

Bestway Power Steel zwembad
Dit is ongetwijfeld het stevigste en meest stabiele zwembad van Bestway. Het frame bestaat uit weerbestendig gegalvaniseerd staal en is behandeld met poedercoating tegen roestvorming. De zwembadliner bestaat eveneens uit drie sterk sterke lagen TriTech. Dit rechthoekige zwembad van 488 x 244 centimeter, is 122 cm hoog en heeft een capaciteit van 11532 liter. Zijn unieke frame bezorgd dit zwembad een maximale stabiliteit. Zo is dit frame uitgerust met sterke zijsteunen en horizontale buizen, met een poedercoating aan de buitenkant. De U-vormige steunen zorgen extra stabiliteit, de poedercoating is een extra bescherming tegen roest. Het frame is zonder extra gereedschap opvallend makkelijk monteerbaar. Dit zwembad beschikt standaard over een zandfilterpomp met een filtercapaciteit van 3028 liter per uur, genoeg om in gemiddeld vier uur je zwembad te zuiveren.

Intex Clearview Prism Frame zwembad
Dit zwembad is 488 x 122 centimeter groot, opvallend stevig en stabiel. Het stalen frame is aan de buitenzijde behandeld met een poedercoating om mogelijke roest te voorkomen. De zwembadliner bestaat uit twee lagen duurzaam pvc met een polyester raster ertussen. Daardoor heeft deze liner een hoge weerstand tegen slijtage en lekken. Het panoramische raam rondom biedt een uniek onderwaterzicht, of je nu binnen of buiten het zwembad bent. De standaard meegeleverde Cartridge filterpomp met een capaciteit van 5678 liter per uur zorgt voor constant bewegend en helder water in maximaal vijf uur. Het meegeleverde grondzeil beschermt de onderkant van het zwembad tegen allerlei beschadigingen. Het afdekzeil voorkomt dat er vuil in het zwembadwater komt. Dat afdekzeil wordt met behulp van touwen aan het frame te bevestigt. Een stevige en veilige zwembadtrap zorgt ervoor dat je makkelijk in en uit het zwembad stapt. Voor een maximale veiligheid te garanderen is deze trap voorzien van anti-sliptreden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zwembaden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist