Privézwembad in je tuin of huis

Wie droomt er niet van?

 

 

Een privézwembad in je tuin of zelfs in huis, wie droomt er niet van? Fijn om je conditie op peil te houden, te ontspannen of in te plonzen met de kinderen.


Privézwembaden zijn er in allerlei soorten en maten én voor elk budget.

Bouwkundig zwembad:
Een bouwkundig bad kun je volledig zelf ontwerpen en wordt gebouwd van veelal betonnen wanden. De wanden kun je voorzien van een folielaag of naar eigen wens betegelen. Grote strakke tegels op de bodem of liever mozaïek met een dolfijnmotief. Een bouwkundig bad zal in Nederland veelal met heipalen ondersteund moeten worden. Dit komt doordat het bad anders wegzakt (of juist zelf gaat drijven) door ons hoge grondwaterpeil. Een bouwkundig bad is, mede door de hoge extra bouwkosten van alle type baden die we kennen, relatief het duurst om te bouwen.

Swimspa:
Bent u een sportieve zwemmer? Dan is wellicht een Swimspa echt iets voor u.

Een eigen trainingsbad met een jetstream om sportief tegen de stroom in te zwemmen en zelfs met roeimogelijkheden. Daarbij zijn er ook uitvoeringen met een extra massagespa om heerlijk te ontspannen na een intensieve zwemtraining.

Een kwaliteit-Swimspa is een kant-en-klaar bad van composiet dat meestal binnen één dag in u tuin gehesen kan worden. Plug and Play. Het bad kan volledig, of half ingegraven worden maar kan ook volledig bovengronds geplaatst worden. Een groot voordeel van het bad is dat het standaard met verwarming geleverd wordt.

Bouw je eigen zwembad:
Ook zelf een zwembad bouwen is mogelijk. Hiervoor is een zogenoemd constructief bad vaak de beste optie. Het bad komt als bouwpakket aan. Hierdoor kan en zelfs door nauwe doorgangen geleverd worden. Het bad bestaat uit stalen wanden die aan elkaar geschakeld het frame voor het bad vormen. Hierin wordt een Liner geplaatst. Een Liner is een uit één stuk gemaakte, waterdichte afdichting van flexibel blijvende pvc folie. Samen vormen dit het zwembad. Ook deze baden kunnen geheel of gedeeltelijk bovengronds geplaatst worden. Door de lichtgewichte constructie zijn de transportkosten laag en is er slechts een geringe bewerking van de ondergrond nodig als het bad wel wordt ingegraven. Door de zeer lage bijkomende kosten, maakt het dat de bouw van een constructief bad vaak de voordeligste manier is om een zwembad in uw tuin te realiseren. Wanneer u er zelfs voor kiest de constructie zelf neer te zetten, zijn de bouwkosten nihil. Een merk dat haar sporen reeds verdiend heeft in de wereld van constructieve baden is het Franse WATERAIR Zwembaden. Zij geven maar liefst 20jaar garantie op het frame. Bovendien bieden zij een groot aantal opties bij de baden, waardoor deze zwembaden een zeer luxe uitstraling krijgen voor een leuke prijs.

Advies door de specialist:
Welk type bad je uiteindelijk ook kiest, gedegen advies inwinnen bij een zwembadspecialist is belangrijk. Dit begint al bij de aanschaf van het zwembad. Hoe ga je het gebruiken? Hoe vaak? Wanneer? Maar ook technische aspecten spelen een belangrijke rol als: Hoe zit het met de grondsterkte ter plaatste? Wat moet je doen tegen opkomend grondwater? Is er een bouwvergunning nodig? Dit zijn belangrijke zaken waar een echte specialist in de bouw van zwembaden je in kan adviseren. En als het bad er eenmaal ligt, wil je er uiteraard ook optimaal plezier van beleven. Een goede zwemwaterkwaliteit en schoon water moeten niet teveel moeite kosten. Ook hierbij is een adviserende rol weggelegd voor je zwembadspecialist. Hij kan je wegwijs maken in het woud van onderhoudsproducten die er op de markt zijn.

Voor advies en ontwerp, realisatie en onderhoud van zwembaden kunt u het beste contact opnemen met een 5 sterrenspecialist.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zwembaden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist