Vouwdaken van Harol

Luxe genieten van het buitenleven

Luxe genieten van het buitenleven, ook in het najaar? Dat kan met een terrasoverkapping. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van het Nederlandse weer en zit je er stijlvol bij. Harol, trendsetter op het gebied van zonwering en buitenleven, heeft dit jaar zijn collectie terrasoverkappingen uitgebreid met twee nieuwe vouwdaken: de elegante Phoenix Air en Phoenix Free. Perfect om elk terras om te toveren tot een sfeervolle plek. 

Twee-in-één 
Met de Phoenix Air en Phoenix Free creëer je binnen no time een sfeervolle plek op je terras of in de tuin. Of je nu in zon of schaduw wil zitten of beschut wil zijn tegen regen, de vouwdaken zijn zowel zomer- als najaarsproof. Met slechts één druk op de knop sluit je het vouwdak, ben je beschermd tegen weer en wind en zorg je voor extra warmte tijdens frissere dagen. Op zoek naar ultiem comfort? Breid de vouwdaken dan uit met windvaste screens, glazen- of houten schuifwanden. Daarmee zorg je niet alleen voor extra sfeer, maar ook voor meer privacy. 

Comfort meets design
De nieuwe Phoenix-vouwdaken stylen elk terras mooi af. De vouwdaken hebben een minimalistisch, elegant design. De Phoenix Free heeft een moderne uitstraling dankzij de strakke vormen van het vouwdak. Op zoek naar een eigentijdse look? Kies dan voor de Phoenix Air met karakteristieke bogen bovenaan het vouwdak. Beide vouwdaken worden op maat gemaakt, waardoor je ze helemaal kunt aanpassen aan je persoonlijke wensen. Met een ruime keuze aan kleuren voor het doek sluiten ze perfect aan bij elke woning. 
 

Stijlvolle upgrades 
Voor nog meer comfort in het najaar, vind je bij Harol genoeg upgrades. Dankzij Step Light ledverlichting kun je s ’avonds langer buiten genieten. Het licht is dimbaar voor een sfeervolle uitstraling en is mooi weg te werken in de voetpalen. Ook geïntegreerde verwarming is een mooie toevoeging. Naast warmte zorgt het gelijk voor een gezellig geheel. Zo geniet je ultiem van je tuin en terras, ook in het najaar! 

Over Harol
In vijfenzeventig jaar ontwikkelde Harol zich tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige duurzame zonwering, rolluiken, screens en buitenleven oplossingen in Europa. Alle producten worden op maat gemaakt in de fabriek in Diest (België) en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen waardoor je jarenlang plezier beleeft aan een Harol-oplossing. Met het bedrijfsmotto ‘We believe in natural cooling’ zet Harol zich actief in om een beweging te starten naar een groenere toekomst en te kiezen voor duurzame oplossingen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist