Screens als zonwering

dit zijn de voordelen

Als je op zoek bent naar nieuwe zonwering om schaduw in je woning te creƫren, zijn screens een hele goede optie. Deze vorm van zonwering wordt de laatste jaren steeds populairder. Screens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en geschikt voor iedere woning. Hieronder lees je meer over de voordelen!

Wat zijn screens en ritsscreens?
Een screen is een vorm van zonwering die aan de buitenkant van de ramen wordt bevestigd. Je kunt het vergelijken met rolluiken, maar dan zonder complete afsluiting. Een standaard screen glijdt naar boven en beneden door middel van geleiders aan beide kanten van het raam. Bij een ritsscreen zit het schaduwdoek helemaal vast geritst, waardoor er geen kieren meer zijn tussen het doek en de geleiders. Ritsscreens zijn dus extra sterk en klapperen niet door de wind. Je kunt beide varianten gemakkelijk online bestellen bij De Zonweringfabriek.

Voordeel 1: Optimale bescherming tegen fel zonlicht
Het schaduwdoek is erg effectief tegen felle zonnestralen, maar laat nog wel daglicht door. Hierdoor kun je genieten van de schaduw zonder de ruimte volledig te verduisteren.

Voordeel 2: Geen opgesloten gevoel
In tegenstelling tot rolluiken zijn screens dus niet volledig verduisterend. Hierdoor krijg je geen opgesloten gevoel. Je kunt nog steeds naar buiten kijken, maar andere mensen kunnen niet in jouw woning kijken. Het draagt dus ook bij aan extra privacy.

Voordeel 3: Helpt temperatuurschommelingen voorkomen
Wanneer je verduisterende rolgordijnen of jaloezieƫn ophangt, worden de ramen aan de buitenkant nog steeds warm door de zon. Dit kan temperatuurschommelingen in huis veroorzaken. Screens en ritsscreens worden aan de buitenkant van je woning gemonteerd en houden dus de ramen koel in de zomer. In de winter houden de screens de warmte juist binnen en de kou buiten. Hierdoor hoef je minder te stoken.

Voordeel 4: Strak en stijlvol design
Screens hebben een strak uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is dus altijd een stijlvolle toevoeging aan je woning of appartement!

Voordeel 5: Geschikt voor iedere woning
Naast de verschillende kleurenopties, heb je natuurlijk ook de keuze uit meerdere vormen en afmetingen. Je kunt screens geheel naar wens samenstellen en zo aanpassen op jouw woning. Bepaal ook hoe je de screens wilt bedienen (met de hand, elektrisch of automatisch) en monteer de zonwering eenvoudig met behulp van een video-handleiding.

Voordeel 6: Goede prijs-kwaliteitverhouding
Screens hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn dus in vergelijking met andere zoneweringen erg voordelig. In combinatie met de lange levensduur en isolerende werking zijn zowel screens als ritsscreens een duurzame aankoop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist