De zon in huis

Deze zomer heb je er geen last van

Hoewel het de afgelopen weken flink druilerig is geweest, zal de zonkracht in de komende maanden flink gaan toenemen. Dat kan in huis ontzettend onaangenaam worden. Niet alleen is felle zon in je ogen ontzettend onprettig, ook kan de zon op het huis maken dat het in huis ontzettend warm wordt. Met zonwering, bijvoorbeeld zonwering Eindhoven kun je dit voorkomen. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Rolluiken

Op de website van Luvifem zonwering vind je talloze manieren om de zon buitenshuis te houden. De meest effectieve manier om de zon buiten te houden zijn rolluiken. Rolluiken zijn bij uitstek de beste verduisteraar en zijn zeker een goed idee wanneer je een slecht geïsoleerd huis hebt, dat in de zomer snel te heet wordt. Nadeel aan rolluiken is dat veel mensen ze ontzettend sfeerloos vinden.

Lamellen

Lamellen zijn daarentegen een stuk sfeervoller dan rolluiken. Het fijne aan lamellen is dat je precies kunt bepalen hoeveel licht er doorgelaten wordt, door de lamellen verder of minder ver open te zetten. Lamellen zijn niet zo geschikt om de warmte buiten te houden, maar wel uitermate geschikt om het felle licht weg te houden uit je gezicht of van het tv-scherm.

Zonwering buitenshuis

Sommige mensen kiezen voor zonwering buitenshuis. Als je kiest voor mooie exemplaren, kan dit ook echt een upgrade zijn voor het aanzicht van je huis aan de buitenkant. Zonwering buitenshuis kun je met de hand bedienen, maar er zijn tegenwoordig ook een hoop exemplaren met een tijdslot, zodat de zonwering automatisch naar beneden gaat op een door jou ingestelde tijd (de tijd waarop de zon precies door het raam schijnt). Ook is er zonwering die je met een afstandsbediening vanuit binnen of buiten het huis kunt bedienen. Lekker luxe!

Gordijnen

Hoewel het er niet heel sfeervol uitziet om overdag de gordijnen dicht te doen, zijn verduisterende gordijnen, zoals dikke veloursgordijnen, wel de ideale zonwering. Verduisterende gordijnen zijn ook fantastisch om de warmte lekker buiten te houden. Zo kan het bijvoorbeeld een idee zijn om de gordijnen dicht te laten wanneer er gedurende de dag niemand thuis is, omdat jullie bijvoorbeeld allemaal naar werk of school zijn. Op die manier voorkom je dat je in de avond thuiskomt in een oven. Kortom: er zijn verschillende soorten zonwering en er is voor iedereen wel iets te vinden dat perfect past bij de woonsituatie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist