Buitenzonwering van Luxaflex

dé duurzame oplossing voor zomer en winter

Bij het isoleren van een huis denken we vaak aan het aanbrengen van isolatie tussen de binnen- en buitenmuren. Maar wist je dat veel kou en warmte ook via de ramen naar binnen komt? Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, tipt hoe je huis voortaan koel blijft tijdens de zomer en hoe je je nu alvast voorbereidt op de winter, zodat je er in de koude maanden warmpjes bij zit.

Screens voor het hele jaar
Ga voor een duurzame oplossing door te kiezen voor screens. Deze houden namelijk zowel zon als warmte tegen op zonnige dagen. Met screens omlaag heb je bovendien geen last van storende schitteringen op je beeldscherm wanneer je bijvoorbeeld thuiswerkt of juist ontspannen tv wil kijken. Een fijne bijkomstigheid: wanneer je voor de screens van Luxaflex® kiest, bescherm je je interieur ook tegen uv-straling. Daarnaast is een screen door de isolerende werking een oplossing voor het hele jaar. Wanneer je in de winter de screens naar beneden houdt, zorgt dit er juist voor dat de warmte in huis beter binnenblijft. Win-win! Luxaflex® screens zijn in diverse decoratieve weefsels in verschillende transparanties en met hardware in elke RAL-kleur verkrijgbaar.

Duurzaam dankzij de kracht van de zon
De screens van Luxaflex® zijn optioneel leverbaar met een zonnepaneel op de kap. Hierdoor laadt de accu op en kan het screen elektrisch bediend worden op zonne-energie. Zo is er geen aparte stroomaansluiting nodig. De screens zijn te bedienen met een afstandsbediening of wandschakelaar, afhankelijk van de mate van comfort die je zoekt.

Door weer en wind
Een andere optie voor buitenzonwering naast screens zijn buitenjaloezieën. Zowel screens als buitenjaloezieën voorkomen inkijk van buitenaf, maar belemmeren de lichtinval in huis niet. Bij daglicht kun je nog steeds goed naar buiten kijken. Daarbij zijn ze bestand tegen elk weertype dankzij de hoogwaardig aluminium lamellen en bakken en de glasvezelversterkte kunststoffen banden. De buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes en kleuren. 

Subtiel of modern?
Wat betreft buitenzonwering is de keuze tussen screens of buitenjaloezieën vooral een kwestie van persoonlijke smaak. Beide oplossingen helpen je energie te besparen en werken effectief tegen zonlicht. Is jouw interieur wat rustiger en subtieler en geef je de voorkeur aan stof? Dan zijn de screens wellicht een goede optie. Past een moderne stijl beter bij jou? Dan zijn de aluminium buitenjaloezieën geschikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist