voordelen van een knikarmscherm

zonwering voor je achtertuin

Ben je op zoek naar zonwering voor je achtertuin? Dan heb je flink wat opties. Een parasol, luifel, lamellendak of overkapping bijvoorbeeld. Wat ons betreft is de beste optie echter het knikarmscherm. We geven je drie redenen waarom!

 

1. Bedieningsgemak
Liefhebbers van gemak, zijn absoluut gebaat bij een knikarmscherm. Zeker wanneer je kiest voor een elektrische uitvoering! Geen gesleep met een zware parasolvoet of gestuntel met het ophangen van een doek. Met één druk op de knop laat je je zonnescherm in- of uitrollen. Bang dat je in alle haast het huis verlaat en vergeet het zonnescherm in te rollen? Nét wanneer een flinke wind de kop opsteekt? Geen zorgen. Met een windsensor sluit je zonnescherm automatisch. Voor ultiem gemak voeg je jouw zonnescherm toe aan je smart home netwerk. Dit kan middels een Somfy Connexoon of Tahoma box. Hiermee kan je scenario’s instellen en bedien je jouw zonwering ook als je niet thuis bent!

2. Ruimtebesparend
Van alle vormen van buitenzonwering, neemt een knikarmscherm de minste ruimte in beslag. Het scherm is immers enkel bevestigd aan de gevel. Hierdoor heb je nooit last van palen die in de weg staan. Bij een pergola of overkapping is dit natuurlijk wel het geval. Ook een parasol kan een behoorlijke sta in de weg zijn. Bovendien moet je voor het verplaatsen van menig parasolvoet bijna een Olympisch Gewichtheffer zijn! Met een knikarmscherm is deze problematiek niet aan de orde. In gesloten toestand valt een knikarmscherm bovendien nauwelijks op. Zeker wanneer je de omkasting matcht met de kleur van je kozijnen.

3. Keuze tussen wel of geen zon
Een ander groot voordeel van een knikarmscherm is dat je de keuze hebt om wel of niet in de zon te zitten. Je kunt het scherm immers ook sluiten. Met een overkapping heb je deze keuze niet. Je zit altijd bedekt. Of je nu behoefte aan zon of schaduw hebt. Als je een groot terras hebt, hoeft dit geen probleem te zijn. Je kunt immers gewoon een stuk terras onbedekt laten. Heb je een klein terras? Dan kan dit punt de doorslaggevende factor zijn om toch een knikarmscherm te kiezen.

4. Voordelig
Twijfel je tussen een zonnescherm of overkapping? Dan kan ook de prijs doorslaggevend zijn. Hier zit namelijk aanzienlijk veel verschil in. Een knikarmscherm op maat heb je al vanaf circa €700. Voor een maatwerk overkapping leg je minstens €2.500 aan. Hierbij zijn extra’s zoals uitschuifbare wanden en een regenpijp niet inbegrepen. Ga je voor het goedkoopste materiaal, namelijk hout? Houd er dan wel rekening mee dat je dit jaarlijks dient te behandelen. Ook hier zijn uiteraard kosten aan verbonden. Een aluminium overkapping is onderhoudsvrij, maar wel weer duurder in de aanschaf. Kortom, voor de prijs van een knikarmscherm heb je bij lange na geen overkapping!

Ben je overtuigd van de voordelen? Stel jouw knikarmscherm eenvoudig online samen via onlinezonneschermen.nl. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist