Occhio

Nieuwe highlights

Dit jaar verrast Occhio tijdens de Milaan Design Week de mensen in de Occhio-winkel aan de Corso Monforte met unieke innovaties – van nieuwe weelde tot maximaal purisme. De ster van de tentoonstelling is Lunanova – een volledig opnieuw geïnterpreteerde kroonluchter.

De ontwerpfilosofie van Occhio werd altijd gekenmerkt door purisme. Met de nieuwe Luna verlichtingsserie heeft Occhio bewust een nieuw hoofdstuk geopend – het resultaat: een aanzienlijk emotionelere vormentaal, maar zonder compromissen als het gaat om de unieke lichtkwaliteit en magische werking.

De highlight Lunanova laat zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied: de weelderige chandelier wordt letterlijk opnieuw geïnterpreteerd. Lunanova combineert spectaculair design met innovatieve technologie: darkchroom gespiegelde Luna-glaswolk in verschillende maten zijn concentrisch op een spiegelschijf gerangschikt. Occhio fireball lichtbronnen zweven erin en zorgen voor krachtig, gericht licht. En het zou geen Occhio-chandelier zijn als Lunanova geen fascinerende bedieningsmogelijkheden zou bieden voor magische lichteffecten die veel verder gaan dan alles wat ooit is gezien.

Verkrijgbaar in drie verschillende maten in zowel plafond of als hangende armatuur, ontvouwt Lunanova haar betoverende kracht als middelpunt in hoge, representatieve ruimtes – bijna als een interactieve kunstinstallatie.

Luna: Licht uit een andere wereld
De Luna serie, die sinds begin 2024 op de markt is, staat dit jaar centraal op de beurs. De symbiose van klassieke vormen, nieuwe stijlvolle oppervlakken, verrassende lichteffecten en state-of-the-art technologie is ongekend. Luna opent compleet nieuwe toepassingsgebieden – en enthousiasmeert mensen direct. Met de fireball heeft Occhio zelfs een patent ontwikkeld voor een nieuwe lichtbron. De matglazen bol zorgt voor zacht, gericht licht en fascineert zelfs experts.

Coro en Coro moon – maximaal purisme
Coro completeert het productportfolio met kleinere, zeer slanke hanglampen en innovatieve in- en opbouwspots. Coro armaturen en spots hebben zoomoptiek voor perfecte lichteffecten. Alle speciale kenmerken van Occhio zijn aanwezig in deze nieuwe, unieke serie, van “touchless control” tot Occhio air tot “color tune”. In combinatie met de Occhio-fireball technologie wordt het Coro-moon. Het licht kan in alle richtingen worden gericht zonder zelfs maar de positie van de bol te veranderen – gewoonweg fascinerend.

Als wolk in verschillende maten of als nieuwe ‘Spider Cloud’ transformeren Coro en Coro moon hangarmaturen tot unieke lichtinstallaties boven tafels en in de kamer. Het is een unieke ervaring wanneer deze lichtstructuren met een gebaar of een druk op de knop op georkestreerde wijze hun helderheid en lichtkleur veranderen.

Met deze nieuwe producten breidt Occhio zijn toepassingsbereik nog verder uit. De holistische verlichtingsoplossingen bieden unieke lichtontwerpmogelijkheden – voor elke situatie en alle levensgebieden. Met het licht van Occhio ontvouwen kamers hun volledige vitaliteit en worden ze woonruimtes die emoties opwekken. Occhio staat voor een nieuwe lichtcultuur die het leven van mensen verrijkt en hun levenskwaliteit verbetert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist