Geef je huis een moderne look

met deze tips

Sommige mensen zijn dol op een heerlijk klassiek interieur, met franjes en rustieke meubels. Echter, als jij helemaal gek bent van een meer moderne look bij jou in huis, kan het best een uitdaging te zijn om de juiste combinatie van kleuren, meubels en materialen te vinden. Trimless spots zijn bijvoorbeeld een fantastische moderne keuze voor verlichting. Zo breng jij een moderne look bij jou in huis.

Kleuren

In een modern interieur is alles lekker strak. Wit, zwart en grijs zijn daarom veel gebruikte kleuren voor op de muur. Dat betekent niet dat je interieur per definitie saai en emotieloos moet zijn. Kijk bijvoorbeeld in de accentkleuren naar de wat fellere, eventueel primaire kleuren die een hele speelse en stijlvolle look kunnen geven aan jouw interieur.

Materialen

Voor een modern interieur is het ontzettend belangrijk om de juiste materialen te kiezen. Meubels van hout kunnen natuurlijk altijd, maar ook staal en kunststof zijn een ideale keuze. Voor de vloer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooi strakke gietvloer. Ga bijvoorbeeld voor gestroomlijnde stalen frames, of mooie kunststof bijzettafeltjes. Verweerde meubels passen niet zo goed bij een modern interieur, dat is iets voor wanneer je meer de rustieke kant op wil.

Verlichting

Het ziet er ontzettend modern uit, als jij jouw huis enigszins overdacht verlicht hebt. We noemden eerder al het gebruik van trimless spots, bijvoorbeeld in het plafond, voor een mooie moderne look. Zorg voor basisverlichting aangevuld met voldoende sfeerverlichting. Download bijvoorbeeld een handige app waarmee je niet alleen de lampen aan en uit kunt zetten, maar ook de helderheid en de kleur van de lampen kunt bepalen, bij veel LED-lampen is dit namelijk mogelijk. In een modern interieur wil je het licht niet al te geel hebben. Kies daarom niet voor lampenkappen die het licht vergelen. Echter, volledig wit licht ziet er erg ongezellig uit.

Afwerking

Een modern interieur ziet er strak uit en de regel: less is more, is daar absoluut van toepassing. Zet daarom de boel niet vol met allerlei prullaria, maar ga in plaats daarvan op zoek naar een paar mooie eyecatchers, zoals een gestroomlijnde vaas of een kunstwerk op de muur. Verder kun je zelf ook een hoop bijdragen aan het strakke uiterlijk van je huis door de boel goed opgeruimd te houden. Ga dus elke dag een paar minuten door het huis heen en koop niet te veel rommel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist