Nieuwe behang & fotobehang collectie

Kleuren, patronen en luxe texturen

De nieuwste, luxe behang- en fotobehang collectie van kunstenaar Clarissa Hulse is een uitnodiging om rond te dwalen in een magische tuin waar wilde bloemen bloeien tegen de heldere, open lucht.

Deze collectie van Graham & Brown is het hoogtepunt van meer dan twintig jaar botanische ontwerpen en is een viering van de tijdloze schoonheid van de natuur. Elk blad, stengel, knop en bloem werd door Clarissa verzameld in de wildernis van Wiltshire en zorgvuldig gefotografeerd in haar studio in Londen.

De combinatie van delicaat schelproze en weelderig verdigris werken in harmonie samen en bieden het perfecte voorbeeld van hoe je kleur en textuur in lagen kunt aanbrengen om een opvallend en toch elegant patroon te creëren. Goud weidegras steekt sierlijk af tegen de roze ombre-achtergrond van dit prachtige Meadow Grass behang. Clarissa creëerde dit kenmerkende ontwerp nadat ze een zomeravond had doorgebracht met het fotograferen van grassen in het afnemende licht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist