JUNG schakelaarcollectie

JUNG UNIQUE by GRAFT

Tijdens Light + Building op 4 maart lanceert JUNG haar nieuwste trendy schakelaarcollectie: JUNG UNIQUE by GRAFT. Een reeks die aan de hand van unieke opdrukken verwijzen naar de typische Berlijnse street art. Designer Lars Krückeberg van architectenbureau GRAFT zal de exclusieve collectie presenteren tijdens de beurs in Frankfurt, en JUNG nodigt je hiervoor uit. Kom langs en ontdek JUNG UNIQUE by GRAFT in het bijzijn van de ontwerper.

JUNG UNIQUE by GRAFT

De urban JUNG UNIQUE by GRAFT-schakelaarcollectie is een ode aan het stadsleven, aan de prachtige stad Berlijn en individualiteit. Oorspronkelijk ontworpen voor het nieuwe hoofdkantoor van GRAFT maar vandaag ook perfect te integreren in je eigen interieur. Stuk voor stuk zijn het statement pieces, gemaakt voor iedereen: van stadsbewoners en -verkenners tot individualisten of liefhebbers van street art. Kortom; voor iedereen die "normaal" niet genoeg vindt. Met JUNG UNIQUE worden schakelaars getransformeerd tot individuele communicatie-elementen in de ruimte.

 

Over GRAFT

“GRAFT heeft een duidelijke ontwerpfilosofie en absolute street credibility. Het bureau staat gekend voor zijn openheid voor nieuwe ideeën, interdisciplinaire uitwisseling en de oprechte verbinding van kunst, architectuur en technologie. Het beheersen van deze balans met esthetische verfijning is daarnaast ook altijd het doel van JUNG geweest. De gezamenlijke JUNG UNIQUE-collectie by GRAFT is hier alvast een prachtig voorbeeld van," zegt Deniz Turgut, Hoofd marketing bij JUNG.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist