Solundo terrasoverkappingen

Ook in de winter te gebruiken

Solundo, expert op het gebied van terrasoverkappingen en carports, geeft inzicht in hoe een bestaande terrasoverkapping ook in de winter gebruikt kan worden.

De meeste mensen gebruiken een terrasoverkapping vooral in de lente of de zomer, als het mooi weer is. Maar wist je dat een terrasoverkapping ook prima te gebruiken is in de winter als het slecht weer is, vooral als de terrasoverkapping verwarmd is met terrasverwarmers of ‘heaters’ die aan het dak of aan de muur hangen voor optimaal comfort. Hieronder staan wat creatieve ideeën om ook in de winter volop van de terrasoverkapping te profiteren.

  1. Installeer een outdoor barbecue of een vuurkorf onder de overkapping. Nodig vrienden en familie uit voor winterse barbecues en grillavonden. Zorg voor warme dekens, vuurkorf­verlichting en comfortabele zitplaatsen.
  2. Maak van de overkapping een rustige werkruimte, een tuinkantoor. Zet een bureau en een comfortabele stoel neer en zorg voor een aangename werktemperatuur. Je kunt dan ook nog eens gebruik maken van het spaarzame zonlicht.
  3. Richt de overkapping in als een gezellige winterlounge met comfortabele banken, dekens en kussens. Voeg eventueel een buitenhaard of patioverwarming toe voor extra warmte om gezellige avonden met familie en vrienden te creëren.
  4. Creëer een sfeervolle theehoek met warme dranken zoals thee, warme chocolademelk en koffie. Leg er dekens en kussens in en zet kaarsen neer toe voor een rustgevende sfeer.
  5. Maak een overdekte tuin met winterharde planten en bloemen. Voeg verlichting toe om een betoverende sfeer te creëren. Dit kan een ontspannende plek zijn om te lezen of gewoon van de natuur te genieten.
  6. Installeer een buitenscherm en een projector om films onder de overkapping te kijken. Zorg voor voldoende dekens en popcorn voor een gezellige filmavond met vrienden en familie.
  7. Gebruik de tuinoverkapping als creatieve ruimte voor knutsel- en kunstprojecten. De materialen en kunstwerken zijn dan goed beschermd tegen de kou.
  8. Organiseer diners en feesten in de tuinoverkapping met een wintertwist. Voeg tafelverwarming toe en versier de ruimte met winterse decoraties.
  9. Maak een gezellige plek om de sterren te bekijken door het glazen dak. Leg een deken op de grond en installeer een telescoop voor het bewonderen van de nachtelijke hemel.
  10. Maak van de terrasoverkapping een speelruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, bordspellen of kaarttafels. Dit is ideaal voor gezellige bijeenkomsten en familie-avonden.

Conclusie

Met deze creatieve ideeën kun je een terrasoverkapping ook in de winter optimaal benutten en een warme, uitnodigende buitenruimte creëren. Het maakt dat een terrasoverkapping het hele jaar door de moeite waard is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist