Harol terrasoverkappingen

Haal het maximale uit de Indian Summer

Nu de temperaturen kelderen heeft de herfst officieel zijn intrede gedaan. Maar dat betekent niet dat je niet meer kunt genieten van je tuin en terras. Integendeel zelfs, het najaar heeft ook zijn charmes! Met een terrasoverkapping geniet je ook in het najaar ultiem van het buitenleven. Het beschermt je niet alleen tegen weer en wind, maar zorgt gelijk voor een extra sfeervolle, knusse plek. Haal het maximale uit de Indian Summer!

Geniet van alle seizoenen
Een terrasoverkapping biedt voordelen in alle weeromstandigheden. Hierdoor geniet je in het vroege voorjaar van de eerste zonnestralen, ben je in de zomermaanden beschermt tegen de zon en zit je er in het najaar nog steeds comfortabel én stijlvol bij als het met bakken uit de hemel komt. Met een terrasoverkapping ben je dus niet meer afhankelijk van het weer, waardoor je in alle seizoenen van je tuin en terras kunt genieten. 

Zxtra ruimte zonder verbouwing
Je kunt een terrasoverkapping heel eenvoudig los of aan je woning vast bouwen. Hiervoor is geen grote verbouwing nodig, terwijl je wel extra ruimte creëert. Een groot voordeel! Of je nu in een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapper of villa woont, voor elke woning is een geschikte oplossing. Harol, trendsetter en specialist op het gebied van buitenleven en zonwering, heeft een uitgebreid assortiment terrasoverkappingen. Bij Harol stel je zelf jouw lamellendak, pergola of vouwdak naar wens samen waardoor deze altijd voldoet aan jouw wensen én mooi aansluit bij je woning.

Luxe buitenkamer
De terrasoverkappingen van Harol combineren perfect met glazen schuifdeuren, waardoor je gelijk een luxe buitenkamer creëert. Hierdoor ben je extra beschermt tegen wind en kou, zonder dat het je uitzicht belemmert. Met de toevoeging van dimbare ledverlichting en geïntegreerde verwarming creëer je niet alleen een sfeervolle, knusse sfeer maar kun je tot in de late uurtjes in je buitenkamer vertoeven. Zo geniet je het hele jaar door langer van je tuin, terras en het buitenleven, wie wil dat nou niet?

Over Harol
In vijfenzeventig jaar ontwikkelde Harol zich tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige duurzame zonwering, rolluiken, screens en buitenleven oplossingen in Europa. Alle producten worden op maat gemaakt in de fabriek in Diest (België) en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen waardoor je jarenlang plezier beleeft aan een Harol-oplossing. Met het bedrijfsmotto ‘We believe in natural cooling’ zet Harol zich actief in om een beweging te starten naar een groenere toekomst en te kiezen voor duurzame oplossingen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist