Brustor terrasoverkappingen

B128 pergola

Alle gegevens onder voorbehoud van wijzigingen. De B128 pergola is een minimalistische, aluminium terrasoverkapping met een zon- en waterwerend doek dat werkt op basis van de ZIP-screentechnologie. Door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders behoudt het doek een strak oppervlak en is het sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Het egale oppervlak en de minimale hellingsgraad van 15cm/m doet elke regendruppel snel afglijden naar de geïntegreerde afwatering via de steunpalen. 

In gesloten toestand beschikt u over een lichte, maar robuuste regen- en zonwering. Met opgerold doek verdwijnt deze lichte overkapping in het decor van uw terras. De B128 biedt eveneens heel wat mogelijkheden voor ledverlichting.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist